Mi történik, ha már negyedszer nem tudok elmenni a covid elleni oltásra?
Figyelt kérdés
Elég sok problémánk van mostanában és mindig közbejön valami. Hányszor lehet első oltásra regisztrálni?2021. máj. 26. 17:47
1/2 anonim válasza:
Többet már nem hívnak, mert mindig szívatod őket.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem én szeretném kihagyni. Először elestem és a balesetiben töltöttem az időt, másodszor lázas voltam, harmadszor a gyerek sulijából szóltak, hogy tesin ráesett a kezére (műteni kellett), most meg a kicsi hazahozott az oviból valami hányós hasmenős csodát és én is elkaptam.
Ebből én egyszer mondtam le, amikor a gyerekkel voltam a kórházban, a többi alkalommal a háziorvos mondta, hogy így nem oltanak be.
2021. máj. 27. 04:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!