Üzemorvos, milyen tapasztalatok vannak?
Holnap kell mennem üzemorvoshoz, 4 másik kollégámmal együtt. Együtt kell bemenni vagy külön mert egyszerre van időpontunk, én nem szeretnem a kollégáim előtt elmondani a panaszaimat. Mert én pár hete táppénzen vagyok, mert bajok voltak a szívemmel, a hazi orvos azt mondta nem ismeri a munka körülményeket menjek el az üzemorvoshoz, és ha ő azt mondja nem tudok olyan munkát végezni ami van akkor tovább tart táppénzen.
Megvannak a kardiológiai meg minden szakorvosi vizsgálatból a papírjaim, szív gyógyszert szedek stb. Az lenne a kérdésem, az üzem orvos mennyire veszi komolyan, ha valaki tényleg nincs jól, vagy szükséges lenne neki bizonyos pihenési idő, vagy úgy van vele nem ő az orvosom és a munkahely az első, mindegy hogy vagyok alkalmasnak nyilvánít? Mert a munka korom vagy egész napos 11 órás állás pihenő nélkül vagy 11 óra megállás nélküli rohanás és nehéz súlyok mozgatása.
Ezt az égvilágon senki sem fogja neked megmondani... Van olyan orvos, aki komolyan veszi és van, akit nem érdekel és egyszerűen csak alkalmasnak nyilvánít mindenféle vizsgálat nélkül.
A te esetedben valószínűleg komolyan veszi, mivel megvannak a szakorvosi leleteid és gyógyszereid, így ezek alapján eldönti majd, hogy alkalmas vagy-e vagy sem.
Mit tud , tenni vagy én ha nem enged ,hova kell mennem ?
Ha enged mit tudok tenni, ha nem vagyok jól?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!