Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyire faj a covid elleni...

Mennyire faj a covid elleni oltas?

Figyelt kérdés

En vilag eletemben rettegtem a tutol es most sincs maskepp. Gondolkodom, hogy jelentkezem az oltasra. Gyerekesen hangzik tudom, de nagyon felek foleg,hogy ketszer is kell menni!

Testverem volt es azt mondta, hogy eszre sem vette amikor beadtak, meg ra is kerdezett a noverre, hogy mikor lesz kesz..mire kozolte vele, hogy mar meg van!

Lehet csak azert mondja, hogy megnyugtasson!

2021. máj. 22. 09:16
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Ugyanannyira mint a többi oltás. A fájdalmat nem az határozza meg hogy mit adnak be hanem hogy hogyan adják be
2021. máj. 22. 09:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A 31 éves nővérem is tűfóbiás, Ő volt az első aki beadatta a családban az oltást és egyáltalán nem fáj 2mp az egész☺
2021. máj. 22. 09:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Még annyira sem fáj, mint bármilyen más tűszúrás, mert nincs meg a csípő érzés. Körülbelül észrevehetetlen, hogy bekéd szúrja
2021. máj. 22. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, semmi nem volt. Ha belerúgok az ágy lábába, az sokkal rosszabb :D
2021. máj. 22. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én se éreztem semmit. A legtöbben semmit nem éreznek, valaki meg annyit mint mikor megcsíp egy szúnyog. A mai tűk már nagyon fejlettek, meg felnőttkorra az ember bőre se olyan érzékeny már. A vakcina mennyisége pedig kisebb, mint egy átlagos oltás, szóval egyáltalán nem vagy alig fogod érezni, hogy feszít az izomrostok között. Regisztrálj bátran, sima ügy lesz az egész.
2021. máj. 22. 11:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem sikerült fájdalommentesre, rendesen éreztem mikor beadta, utána napokig fájt a karom, mire enyhülni kezdett. De még most 3 hét elteltével is néha előjön a fájó érzés a helyén :( Nem tudom, lehet eltrafált valami ideget a tűvel.
2021. máj. 22. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Brutál tűfóbiám van, remegtem mikor bementem és izzadtam mint egy ló és egy óráig minden bajom volt, mert olyan félelemben voltam, pedig a párom fogta a kezem végig (ő előttem kapta meg).

A szúrás olyan érzés mint a szúnyogcsípés, szóval egyáltalán nem fáj, viszont immunreakció miatt pár órára rá fájni fog a kezed egy jó darabig olyan izomláz szerűen. De akár fáj akár nem, ha tű fóbiás vagy akkor az se nyugtatna meg ha semmit nem éreznél ezt te is tudod (legalábbis engem nem nyugtat meg:D). Vigyél valakit magaddal vagy egy pulcsit ami a párodé/tiéd és öleld át meg harapj rá és sok erőt hozzá, tényleg gyorsan megy az egész!!

2021. máj. 22. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is fájt. Szerintem az izom kellős közepébe döfte. De az influenza szerű reakcióim mellett ez eltörpült.

Gondolj arra, hogyha elkapod a koronár, sokkal kellemetlenebb lenne egy cső a torkodban... Ez amolyan megnyugtató.

2021. máj. 22. 13:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a kedves valaszokat! <3
2021. máj. 22. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!