Mikor regisztráljak a koronavírus elleni oltásra?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Bár húzni szerettem volna, a nyár miatt muszáj lesz regisztrálnom oltásra.
Érettségi előtt állok, 17-én lesz az utolsó vizsgám.
Bár nem tudom, hogy 2 hét alatt behívnának-e, viszont félek, hogy esetleges mellékhatás (láz) miatt nem mehetnék érettségizni valamely nap, ugyebár a lázmérős beengedés miatt.
Valakinek van-e bármi tapasztalata ilyesmi mellékhatással, illetve megérné-e várni még 1-2 hetet a regisztrációval, vagy ilyentől kell-e egyáltalán félnem?
Előre is köszi a válaszokat!
2021. ápr. 26. 14:53
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én regisztrálnék minél hamarabb. Ha hívnak, akkor tudsz egyeztetni háziorvossal, hogy érettségizel, de xy időpontban már tudnál menni.
Nem is biztos, hogy egyből hívnának.
2/9 anonim válasza:
Én 2 hete vasárnap jelentkeztem. 3napra jött a mail h kérjek időpontot.
4/9 anonim válasza:
Regisztracio utan amugy nem kellene jonnie visszaigazolo emailnek? Mert semmit sem kaptam
5/9 anonim válasza:
Nemjon visszaigazolo email, tajszam alapjan le tudod ellenorizni h rendben van e a regisztraciod. Meg ha feliratkozol email cim alapjan a hirlevelekre akkor is rendben lesz, latjak h jelentkeztel
6/9 anonim válasza:
Hirlevelekre nem iratkozok soha foleg ilyenre. Eleg lassu a rendszer ahogy nezem.. bar magyarorszagon mi nem az. Mind1 varok.. csak mennek mar edzeni nem erek ra erre..
7/9 anonim válasza:
Valtsd ki a versenyzoit, barmilyen sportag jo.
9/9 anonim válasza:
De, kijott a kozlony. Tovabbra is lehet menni engedellyel :) meg ugye az oltasi igazolvannya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!