Pfizer oltás óta nem tudom rendesen használni a karjaimat! A vizsgálatok később lesznek! Lehetséges, hogy sosem gyógyulok meg?
A kérdés valóságtartalma, független az oltás típusától, bűzlik. Izomgyengeség miatt lehet nehézkes az oltott kar, de nem béna. Ha a központi idegrendszer lenne érintve, mint mellékhatás, akkor az oltott bal oldalán lennének bénulás szerű tünetek, nem pedig a két karon.
Remélem segítettem.
Egy neurológus.
Egy anonim oldalon bárki lehet neurológus meg űrhajós is. Egy gyors Gugli kereséssel én is tudok okos dolgokat írni a központi idegrendszerről.
És azt mivel magyarázzák az orvosok, hogy az oltás után sokaknak hetekig fáj a lábszára? Mindkettő? (Nekem is) Csak mert az oltásos csoportban, amiben benne vagyok, bárki elment orvoshoz ezzel a panasszal, nem tudták megmondani az okát. “Majd elmúlik.” Szóval ha sok mellékhatást még az orvosok sem tudnak megmagyarázni, akkor azt sem tartom lehetetlennek, hogy éppenséggel mindkét karja lebénuljon.
Biztos sokat álldogáltak sorban a pfizerért.
Az ilyen típusú problémák leggyakoribb oka, hogy rosszul adják be az oltást (mindegy, hogy Pfizer, vagy más). Megszúrnak valamit a karban, amit nem kellene. Pl. egy ideget. Annyira nem ismerem az anatómiát, hogy megmagyarázzam, hogy lehet ez hatással a másik karra is, de azért nem elképzelhetetlen.
Valószínűleg elmúlik, jó jel, hogy a másik karod már sokat javult. De persze, biztosat itt senki sem mondhat, én sem.
Nagyon sok embert kell most világszerte beoltani, ilyen még sosem volt. Nagyon sok olyan egészségügyi dolgozó végez most oltásokat, aki korábban nem, vagy alig csinált ilyet. Szerintem ezért vannak ilyen sajnálatos problémák.
Próbálj neurológus magánrendelésre elmenni, ha egyébként csak sokára kaptál időpontot. De reméljük, elmúlik, és nem is lesz szükséged rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!