Pfizer oltás óta nem tudom rendesen használni a karjaimat! A vizsgálatok később lesznek! Lehetséges, hogy sosem gyógyulok meg?
Figyelt kérdés
Szóval 21 éves vagyok, két hete kaptam meg az első Pfizer oltásomat a bal(!) karomba, aznap semmi tünet nem volt. Másnap azonban arra ébredtem, hogy egyik kezemet sem tudom mozgatni, és nem éreztem semmit velük. Barátnőm orvost hívott, azt mondta, izomfájdalom lehetséges, és a szervezetem valszeg így reagál rá, ígí várjak vele. Eltelt egy nap, a hobb kezemet már tudtam kicsit használgatni, de azt sem teljesen. A bal továbbra is béna maradt. Ma pedig a helyzet annyit javult, hogy a jobb kezem kicsit fáhogat, de tudom használni, a ballal viszont továbbra sem tudok semmit se csinálni. A kérdés az lenne, hogy ez az oltás egyik mellékhatása lehet, vagy pedig más állhat a dolog mögött?2021. máj. 19. 22:34
1/20 anonim válasza:
Nyilván az oltástól van, mi mástól lehetne. Sokaknál jelentkezett Pfizer után idegrendszeri probléma, sokkal több embernél, mint az Astrától vérrög, de érdekes módon ettől nem hangos a sajtó. Vannak ismerőseim, akik féloldali bénulást tapasztaltak, vagy izomrángásokat hetekig az oltás után. Neurológusnál voltál már? Bár egyelőre annyira nem ismerik ezeknek a katyvaszoknak a hatásait, hogy valószínűleg úgysem fog vele mit kezdeni.
2/20 anonim válasza:
Így járhat, aki kísérleti nyúlnak áll.
3/20 anonim válasza:
Nyugalom, majd elmúlik. Lehet, hogy az oltástól van, de nem kell egyből oltásellenessé válni.
4/20 anonim válasza:
kamu. tele lenne vele a net , ha igaz lenne
6/20 anonim válasza:
Ha egy budos szo is igaz lenne mindebbol, mar tele lenne minden kormanymedia hogy nabezzegakinaimegazoroszmennyiveljobb. Mivel ez nincs igy, marad az hogy a) egyszeruen hazudsz hogy vegre veled foglalkozzanak, b) pszichoszomatikus tuneteid vannak mert amugy se vagy 100-as, c) valami egeszen mas oka van annak hogy az oltassal ellenkezo oldali kezedet nem tudod allitolag mozgatni.
7/20 anonim válasza:
Miért lenne kamu? Én ismerek két embert hasonló problémákkal Pfizer után, sőt a lakótársam 2 napja kapta és neki is iszonyatosan fáj a karja, az ujjaival nem érzi a billentyűzetet sem. Nekem oltás után nem volt ilyen, én mást kaptam. Amúgy #3 te nem kérdőjeleznéd meg az oltást, ha 2 hete le lenne bénulva a karod?😂Vagy legyintenél(a lábaddal), hogy ah ez semmi, majd elmúlik. Biztos ilyen lazán kezelnéd...
8/20 anonim válasza:
6: ja a kormány, ami éjjel nappal az oltást nyomja, majd pont közzétenne egy ilyen hírt...
9/20 anonim válasza:
7 de persze a gyakorira kiírod.. tudod nem minden igaz amit a neten olvasol.
10/20 Ypszilon1980 válasza:
Ilyen mellékhatásról még nem tudnak, de az fura, hogy mindkét kar ilyen állapotban van, mert a bal még oké lenne, de ez abszolút nem jellemző. Azt tudom tanácsolni, hogy keress fel újra egy orvost, akár neurológust vagy háziorvost, mert nem múlnak a panaszok. Azt nyilván itt nem fogjuk tudni eldönteni, hogy az oltáshoz mennyi köze van, talán lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!