Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Volt olyan, hogy egészségügyi...

Volt olyan, hogy egészségügyi ellátás során valaki látott kellemetlen helyzetben az ott dolgozókon kívül? Pl.: más beteg, látogatók, orvostanhallgatók stb.

Figyelt kérdés

2021. máj. 18. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Volt...autobalesetet szenvedtem, labtores, medencetores, lartores es serult nyakcsigolya... Felebredtem egy korteremben 22 eves lanykent 3 ferfivel(szobatarsak)... Mit mondjak, egyeduli "ruhadarabok" rajtam a gipszek es par kotozes volt...
2021. máj. 19. 08:49
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
9-es, mert hasi panaszok esetén kötelesek rectális vizsgálatot végezni, azért.
2021. máj. 19. 12:16
 13/15 anonim ***** válasza:
39%

Nincs olyan, hogy orvos köteles ilyen vagy olyan vizsgálatot végezni. Vannak protokollok amik erős ajánlások, de nem kötelező őket követni csak erősen ajánlott.

Orvosként egyébként az a véleményem, hogy a csaj egy tapintatlan, hülye 3,14csa.

2021. máj. 21. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kamasz lányként reumatológiai kivizsgáláson voltam fehérneműben és pont megvolt. A bugyinál ugye látszik a betét szárnya és volt vagy hat , nyolc orvostanhallgató . A fele srác volt.
2021. máj. 22. 07:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Iskolaorvosnál osztálytársak.
2021. jún. 17. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!