Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nem tudok vidékre menni...

Ha nem tudok vidékre menni oltásért, akkor beszoptam?

Figyelt kérdés

Pesti vagyok, tudnék jelentkezni Pfizerre, de Budapesten már nincs időpont. Vezetni nem tudok, és nincs senkim, aki elvinne.

Ha nem jelentkezem, úgy veszik, hogy nem kell nekem az oltás, és "letiltanak", vagy lesz még lehetőség?

2021. máj. 15. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Lesz még lehetőség.
2021. máj. 15. 19:03
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Lesz még időpont. Mostantól látod majd folyamatosan, csak ugye hetente fix mennyiségben érkezik, aminek egy része elmegy második körös oltásokra.
2021. máj. 15. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Nincs senki aki elvinne…

Van vonat is, diákként olcsóbb is mint az autó

2021. máj. 15. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Javaslom a Visegrádi oltópontot. Fél óra busszal
2021. máj. 15. 19:10
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Vonat, Volán, taxi (?), stb... mind jó. Szerintem ne várj új időpontra, a végén még bejelentenek valami hülyeséget és semmit nem kapsz
2021. máj. 15. 19:14
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Tipikus budapesti, ki kell jönni a városból és megállt a tudomány... Vonat? Busz?
2021. máj. 15. 22:58
 7/9 A kérdező kommentje:

Rendszeresen járok vidékre főleg vonattal ügyeket intézni, és semmi bajom nincs vele. Mert azt mondja a pl. a bank, hogy menjek kedden. És akkor nem kell rágörcsölni, hogy időpontom van, és egy ismeretlen helyen keringek.

Engem az zavar, hogy oltásért kell idegen helyre menni. Influenza oltás után is rosszul szoktam lenni, és olyankor szeretnék minél közelebb lenni az otthonomhoz. Bármi másért egyértelmű lenne a vonat és a busz.

2021. máj. 16. 14:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem leszel olyan hamar rosszul tőle, ha rosszul is leszel, jó pár óra múlva.

Visegrádi oltópontot megnézted?

2021. máj. 16. 14:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Pest megyében már nem ad ki választható oltópontot.
2021. máj. 16. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!