Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha apróbb üvegszilánkok...

Ha apróbb üvegszilánkok vannak a kezemben az baj?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerintem is inkább doki. Én úgy jártam, hogy összetört az öcsém a konyhában véletlenül egy poharat. Felsöpörtük, de valahogy mégis maradt egészen aprócska szilánk a földön, amiben persze hogy beleléptem. Éreztem, hogy a kisujjamba belemegy, apró szúrást éreztem. Nem nagyon törödtem vele, megpróbáltam kiszedni csipesszel, azt hittem sikerült, de nem. Pár hónap múlva a kislábujjamon, alul, ahol ugye olyan kemény a bőr, felfedeztem a bőr alatt olyan fehér valamit, mintha a bőröm alatt üres lenne. Még akkor sem törödtem vele. Később annyira fájt, hogy menni sem bírtam. Elmentem dokihoz, kivágott a kisujjamból egy részt. Egy hónap m
2010. aug. 23. 23:04
 12/14 anonim ***** válasza:

bocsánat...felrenyomtam egy gombot és elküldte....

szóval egy hónap múlva megint ugyan ez előjőtt, megint doki...megint kivágtak szegény ujjamból egy darabot...Doki azt mondta, hogy olyan vírus ment bele a vérkeringésembe, ami a testemen akár hol dobhat ki ilyen fájdalmas gombócot....hurráááá....de megnyugtatott, hogy a kemény bőrt szereti, és vannak olyanok aki havi szinten járnak kivágatni ilyen gombócot a testükről. És az a legjobb az egészben, hogy még orvosság sincs rá...és mindez egy aprocska szilánktól....Remélem neked nem ilyened lesz...

2010. aug. 23. 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:
elnézést a helyesírásért, most olvastam vissza :S
2010. aug. 23. 23:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rendes tőled, hogy ezt leírtad! Remélem meggyógyulsz majd! Én ma jártam a dokinál (sztk) kiszedett egy pár darabot, azt mondta, hogy ez mind, én is úgy érzem, hogy több nincs bennem. :)
2010. aug. 24. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!