Mi a véleményetek a pfizer oltástól?
Nézd, oltási reakció az mindig várható, még a kisbabák oltásainál is. Ez benne van sajnos.
Viszont a kutatások eddig azt mutatják, hogy ti, fiatalok, valamivel enyhébb reakciókat tapasztaltok.
Amilyen néphülyítés van...
Az is teljesen világos, hogy az oskolásokat oskolaidőben kell szurizni, nem ér rá hétvégén vagy tanítási idő után. Hiányozzanak aznap is.
Kérdező,
ha vásárolsz egy új arckrémet, ajakrúzst, hajfestéket, energiaitalt... (azért, hogy alkalmazd, használd), akkor gondolsz arra, hogy később nem alakul-e ki belőle valami káros? Ugye, nem?
Tudni kell, hogy a vakcina gyártása rettentő nagy biznisz, óriási haszonnal jár, ezért a konkurencia által gyártott anyagot igyekszik rossznak feltüntetni, amire sokan rákapnak, sőt terjesztik is, mert azt hallották, hogy...
Épp a piacszerzés vágya eredményezte azt, hogy egyes gyártók sokkal többnek a szállítására kötöttek szerződést, mint aminek a legyártására képesek voltak. Aztán jött a kimagyarázkodás, hogy üzemzavar volt, bővítik a céget stb.
Én megbízom mindegyikben, de ez én vagyok, meg az orvos családtagjaim, rokonaim és orvos ismerőseim. Akinek más a nézete - nem vitatkozom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!