Nem furcsa, hogy 6 hétre az első Astra Zeneca után már adni akarják nekem a másodikat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy lehet, sőt már 4 hét után is lehet ha valakinek nagyon sürgős, de nekem pont nem sürgős, én azt szeretném, hogy minél magasabb legyen a védettségem. Ezt meg is mondtam ott az oltóponton, mikor mondták hogy mikor menjek vissza...annyi volt a válasz, hogy ugyanakkora lesz a védettség így is, ez időközben kiderült, az elején még nem tudták. De szerintem ez nem igaz, csak pörgetni akarják az oltásokat. Mit gondoltok? Én akkor lennék nyugodt, ha eltelne az a 12 hét a két oltás között. Nem űz a tatár, szeretném, hogy ha már beoltattam magam, legalább értelme is legyen.2021. máj. 10. 21:56
11/12 anonim válasza:
Mi április 15-en kaptuk és július 8 a második idopontunk. Nem hívtak egyelőre hogy előbb kene menni. Elképzelésem sincs már hogy itt mi mitől függ.
12/12 anonim válasza:
Tegnap kaptam az elsőt. A doki azt mondta, még nincs biztos időpont a másodikra. Kb. 4-5 hét múlva várható, majd telefonál.
(szintén Miskolc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!