Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Melyik az az oltás ami a...

Melyik az az oltás ami a legkevésbé fájdalmas?

Figyelt kérdés

Nekem az a bajom hogy a vállba adják, és én akkor mindenképp ráfeszítek. Úgy meg mindig tök fájdalmas. A hatóanyag bejutása is fájdalmas lehet. Na de melyik?

Melyik az ami a legkevésbé fáj? Nem lehetne intravénásan beadni, vagy szerezni magamnak hatóanyagot, és beadnám magamnak intravénásba? Csak ne az izomba kelljen.

A mellékhatások egyáltalán nem érdekelnek. Melyik hatóanyag lehet a leg-fájdalom mentesebb?

2021. máj. 8. 08:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el ezt a problémád az orvosnak. Lehet, hogy beszúrnak egy izomlazítót, majd pár perc múlva a vakcinát.
2021. máj. 8. 10:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal az összes COVID-vakcinát izomba adják, úgyhogy ezt nem nagyon fogod tudni elkerülni.

Én amúgy Janssent kaptam, a környezetemben Astrát, Sputnyikot meg Pfizert kaptak mások, mindenki azt mondta, hogy meg se érezte az oltást, még a szúrást sem. Hát én éreztem! A szúrást is, meg amikor utána benyomta az anyagot. Nem csípett, csak ilyen feszülő érzés volt, mintha a karomban lenne egy lufi, amit felpumpáltak volna. Fájdalmasnak nem nevezném, inkább csak kellemetlen volt. Az injekció után még kb. 10 percig éreztem ezt az feszítő érzést, utána elmúlt, és csak estére jött vissza izomlázszerű fájdalom formájában. De ezt az izomlázat az összes többi oltott ismerősöm is érezte másnaptól, mindegy hogy mivel oltották.

2021. máj. 8. 12:07
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
Egyikse faj. Tok kis tuvel adjak 😅 csaj vagy?
2021. máj. 8. 12:15
 14/14 Endura ***** válasza:
Rá lehet írni a beleegyező nyilatkozatba,hogy próblémád szokott lenni az oltásnál.Én is beikszeltem,hogy rosszul szoktam lenni.A doktornő addig kérdezgetett az oltáskor,hogy teljesen lekötötte a válaszokkal a figyelmemet és a beadó orvosnak is odasúgta,hogy hátulról támadjon és takarja el a tűt,így nem lettem rosszul.Az első oltást megéreztem,de a másodiknál csak a sebtapaszt éreztem,hogy felteszi.Amúgy szerintem nem egyforma tűvel oltanak,a kínait kész fecskendővel oltják és az rövidebb tűs,mint a többi.Én oroszt kaptam,de mint írtam,alig vagy egyáltalán nem érezhető.
2021. máj. 9. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!