Ma kiment a bokám és olyan volt mint ha reccsent is volna lehet el tört?
Ez nem igaz, amit irtok. Saját tapasztalat:Nekem eltört és ratudtam állni. Anyukám erősödött, hogy menjünk a traumara. Szerencsére, mert eltört és el is repedt 2 helyen. Azt mondta az orvos, hogy, ha nem jövök időben (par nap) akkor akár műteni is kellett volna. Anyukámnak erre persze dagadt a melle, hogy ő megmondta, de vegulis igaza volt. Gipszet kaptam. :(
Amúgy mindenkinek más a fájdalom tűrő képessége. Szerintem ez nem mérv ado egy ilyen helyzetben.
A röntgen a biztos. Max kirándulsz 6-8 órát a sürgősségire és azt mondják nincs baj(jobb esetben)
Jobbulast kivanok!
Otejoeg! Orvos vagyok. Ne hallgass senkire,aki azt írja, hogy ha rá tudsz állni,akkor nincs baj. Meghogy észre vennéd.... Ez nem így működik. Fizikális vizsgálat orvostól és röntgen felvétel szükséges!
Ecetet meg felejtsed el, csak szétmarja a bőrödet. Semmire nem jó orvosi szemmel nézve, max a bablevesbe, ha szereted. Ezt a baromságot! Már elnézést, mindig meglepődők miket írkálnak egyesek.
Keresd fel a helyi sbo-t. Légy türelmes, mert nagyon le vannak terhelve az ott dolgozók és mielőbbi jobbulast kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!