Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ma kiment a bokám és olyan...

Ma kiment a bokám és olyan volt mint ha reccsent is volna lehet el tört?

Figyelt kérdés
Rá állni tudok bár kicsit fáj, be van dagadva 1 nagyon picit el szineződve sincs
2021. máj. 7. 19:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
Ha eltört akkor azt tudni fogod.
2021. máj. 7. 20:00
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Igen, ha eltört, akkor azt tényleg tudni fogod😅 Tapasztalat😅
2021. máj. 7. 20:11
 3/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
48%
Orvos nélkül ezt nem lehet tudni, nyilván törés is lehet vagy repedés is.
2021. máj. 7. 20:22
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Mikor eltört a kézközépcsontom akkora volt a kezem mint egy bokszkesztyű és egész éjszaka szakadt rólam a víz.Szóval észre lehet venni.
2021. máj. 7. 20:23
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
Ha rá tudsz állni különösebb fájás nélkül, akkor a kis duzzadás és az enyhe fájdalom is megszűnik. Borogasd ólomecetes kendővel, amit száraz kendővel takarj be. Ha nincs kéznél ólomecet, jó az étkezési ecet is. Úgy használd, mint fentebb írtam (ecetes ronggyal beborítani, szárazat ráteríteni).
2021. máj. 7. 20:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz, amit irtok. Saját tapasztalat:Nekem eltört és ratudtam állni. Anyukám erősödött, hogy menjünk a traumara. Szerencsére, mert eltört és el is repedt 2 helyen. Azt mondta az orvos, hogy, ha nem jövök időben (par nap) akkor akár műteni is kellett volna. Anyukámnak erre persze dagadt a melle, hogy ő megmondta, de vegulis igaza volt. Gipszet kaptam. :(

Amúgy mindenkinek más a fájdalom tűrő képessége. Szerintem ez nem mérv ado egy ilyen helyzetben.

A röntgen a biztos. Max kirándulsz 6-8 órát a sürgősségire és azt mondják nincs baj(jobb esetben)

Jobbulast kivanok!

2021. máj. 7. 20:25
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
6.Igen mindenkinek más. Volt olyan triatlonos aki elesett a biciklivel és utána lefutott egy maratont törött combbal!!!
2021. máj. 7. 20:28
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Otejoeg! Orvos vagyok. Ne hallgass senkire,aki azt írja, hogy ha rá tudsz állni,akkor nincs baj. Meghogy észre vennéd.... Ez nem így működik. Fizikális vizsgálat orvostól és röntgen felvétel szükséges!

Ecetet meg felejtsed el, csak szétmarja a bőrödet. Semmire nem jó orvosi szemmel nézve, max a bablevesbe, ha szereted. Ezt a baromságot! Már elnézést, mindig meglepődők miket írkálnak egyesek.

Keresd fel a helyi sbo-t. Légy türelmes, mert nagyon le vannak terhelve az ott dolgozók és mielőbbi jobbulast kivanok!

2021. máj. 7. 20:29
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2021. máj. 7. 20:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
7!róla hallottam. Iron men-t csinalta meg. 65+ osan! Kemény faszi, lehet!
2021. máj. 7. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!