El Tört a sarkam?
Figyelt kérdés
Be vertem a sarkam iskolába fájt is most nem anyira de ha rá nezehezkedek akor fáj de márt nem anyira most be is van dagadva de tudok vele járni meg most ahol be vertem sárga szinü mi lehet? Tudom ki kirtam a kérdést vagy csak meg zuzodás lehet?2016. máj. 5. 15:14
1/3 anonim válasza:
*eltört
*bevertem
*kiírtam
Szerintem menj el vele orvoshoz, ha van rá időd, ő tud biztosat mondani és megnyugtatni. Veszteni valód nincs, az egészségügy pedig ingyenes.
2/3 anonim válasza:
Nem értem minek kell ötvenszer kiírni ahelyett hogy orvoshoz mennél
3/3 anonim válasza:
Sarokcsont ritkán törik és fáj annyira, hogy eszedbe sem jut itt hisztizni miatta, hanem már rég orvosnál lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!