Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit szóltok hozzá, h a legújab...

Manly kérdése:

Mit szóltok hozzá, h a legújabb rendelet szerint nem mehetsz orvoshoz ha nincs igazolványod ?

Figyelt kérdés
Igazolvány hiányában 48 órán belüli PCR teszt kell, de mikorra időpontot kapsz...

2021. máj. 7. 19:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
És ennek a rendeletnek mi a száma?
2021. máj. 7. 19:05
 2/22 anonim ***** válasza:
88%

Ez így nagyon pontatlan. Ez így a helyes:

"Május 13-ától újraindulnak az elektív beavatkozások és a rehabilitációs ellátások, amelyek az egészségügyi szolgáltatónál előre egyeztetett időpontokban, a már bevált egészségvédelmi óvintézkedések betartásával történhetnek.

A betegek felvételének feltétele, hogy érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, vagy a tervezett beavatkozást megelőző 48 órán belüli negatív PCR teszt eredménnyel és a műtét napján végzett negatív antigén gyorsteszttel rendelkeznek. Fertőzésgyanú esetén a fekvőbeteg-intézetekben megtörténik az izoláció és az érintettek esetében antigén gyorstesztet végeznek a diagnózis felállításához."

Forrás: [link]

Egyébként felháborító. Most nem tudom, hogy a nőgyógyászati szűrés az hova tartozik, majd ősszel, mikor megyek, kiderül. TB-t úgy őszintén, akkor minek fizetünk?

2021. máj. 7. 19:06
 3/22 A kérdező kommentje:
Én is ezt írtam, erre gondoltam csak a kérdésben röviden lehet feltenni.Szerintem nagyon durva.
2021. máj. 7. 19:09
 4/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem az egy napos sebészeti beavatkozásokra vonatkozik ez? Vagy újra módosították?
2021. máj. 7. 19:11
 5/22 Tepfal ***** válasza:
47%
Én egyetértek, azzal a kitétellel, hogy aki eü. okból nem kaphat oltást, vagy regisztrált ugyan, de nem jutott neki oltás, annak a tesztjék az állam finanszírozza.
2021. máj. 7. 19:11
 6/22 anonim ***** válasza:
48%

Mit nem értesz azon a kifejezésen, hogy NEM KÖTELEZŐ!!! Ergó, ha valami nem kötelező, akkor nem érhet téged hátrány, ha nem kéred azt, ami nem kötelező.

2021. máj. 7. 19:17
 7/22 anonim ***** válasza:
50%
A nem kötelező nem azt jelenti hogy nem érhet téged hátrányos megkülönböztetés (dolgozni sem kötelező, mégse kapsz rendes fizetést munkanélküliként) És itt sem feltétel az oltás, ha van PCR teszted akkor is mehetsz
2021. máj. 7. 19:29
 8/22 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem meg mindenkit tesztelni kellene az állam költségén!

Az lesz majd a gyönyörű, ha sokan emiatt oltatnak, aztán tele lesz a kórház teszteletlen, egy hete oltott "védettekkel".

2021. máj. 7. 19:30
 9/22 anonim ***** válasza:
87%
Az igazolványuk szart sem ér. Az oltottak is lehetnek covidosak, sőt tovább is fertőzhetnek másokat. Főleg olyan vakcinákkal, mint például a kínai, hogy még a második oltás után is ritka az antigén, mint a fehér holló.
2021. máj. 7. 19:31
 10/22 A kérdező kommentje:
Az oltott szerintem még jobban fertőz mert szabadon jár-kel a világban.
2021. máj. 7. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!