Emese65 kérdése:
Ki melyik oltóanyagra szavaz; Moderna,AstraZeneca vagy Szputnyik? Eldöntöttem,hogy beoltatom magam de nem tudok dönteni,a 3 közül melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 19:26
21/30 anonim válasza:
Apám (83), apósom (81), anyósom (79), húgom (56), feleségem (56) Pfizert kaptak, semmi mellékhatást nem észleltek. (Én nem rég áttestem a fertőzésen, ezért most várnom kell az oltással.)
22/30 anonim válasza:
Facebookon lepj be az Oltva vagyok csoportba. Ott lathatod, h melyiknek kb milyen mellekhatasai vannak.
23/30 anonim válasza:
Szia! Nálam a sorrend
1. Szputnyik (sajnos már nagyon kevés van)
2. Moderna (mindig is kevés volt)
3. AstraZeneca (ebből sok van, akár holnapra is foglalhatsz, de a 12 hét a két oltás közt nagy hátrány)
24/30 anonim válasza:
Mindenki maskepp reagal egy oltasra. A Pfizer es a Moderna ugyanazon az elven müködik, az Astra pedig a Sputnikkal müködig ugyanazon az elven. Jo mindegyik, az Astra körül turbulenciak voltak- nök es 60 ev alatt nagyon-nagyon ritka esetben verrög kepzödes miatt.
En a Modernara v. Pfizerra szavazok. A Sputniknal hianyoznak a kiserletek eredmenyei- nem tudtak felmutatni, ezert az EU-ban nincs egyenlöre engedelyezve, Europan belül csak Magyarorszagon.
25/30 anonim válasza:
én a keletiekben nem bizok, nem elég transzparens. Szóval elöször Moderna, utána AstraZeneca.
26/30 anonim válasza:
Én a következő napokban fogok Modernát kapni.
28F
29/30 anonim válasza:
Penteken kaptam az elsö Modernat. Az oltas helyen masfel napig fajt a karom, de ezt minden oltasnal igy tapasztaltam. Jol vagyok, es örülök a 2. oltasnak 4 het mulva.
30/30 anonim válasza:
Sokan írják itt is, Facebookon is, hogy krónikus betegként, a Pfizer-re várnak… Hogy lehet az, hogy mégis sok idős, krónikus beteget a kínai oltással oltottak be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!