Ha a covid oltas nem kotelezo, akkor miert kulonboztetik meg az oltottakat es az oltatlanokat?
"Mi az, hogy jogosítvány nélkül nem vezethetek? Ez milyen világ már! Megkülönböztetünk embereket, mint a nácik? Vannak jogosítványosok meg, jogsi nélküliek. Nekem ne mondja meg senki, hogy jogsi nélkül nem vezethetek! Kötelező a jogsi? Nem! Választható! Na ugye, akkor minek kell a vezetéshez? Jogsival nem okoznak balesetet? De hogy nem! Tessék, akkor meg mi értelme? Meg a kresz is szar, a táblakészítők meggazdagodását szolgálja, az útburkolat festőkről ne is beszéljünk, azok csak azért dolgoznak, hogy vágyat érezz a jogsira!
Figyeljetek oda! Autót is csak azért árulnak, hogy a jogsi iparnak jó legyen! Gondolkozz ha jogsid lesz beállsz a sorba! Birka leszel!
Csatlakozz a vezzess jogsi nélkül csoporthoz.
jelige: nekem ne mondd meg, benzint szoptam a cumisüvegből
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 😂😂😂😂😂😂😂😂😂"
Azt hiszem ez nagyon találó.
Továbbra sem értem ezt a hisztit.
Bizonyos országokba nem lehet beutazni bizonyos oltások nélkül. Nem létfontosságú utazgatni, de ha oda akarsz menni, akkor beadatod.
Oltási igazolvány nélkül is elmehetsz a létfontosságú helyekre (bank, posta, élelmiszerbolt stb). A mozi, a kocsma, a színház és a többi nem létfontosságú. Vagy nem mész, vagy beoltatod magad.
Teljesen normális válaszokat adtam. Attól, hogy valaki nem neked ad igazat és nem ugyanazt hajtja, amit hallani akarsz, attól még teljesen normális volt a valaszom.
Egy járvány nem egyéni betegség, nem egyéni probléma, hanem az egész közösség problémája. Ezért a védekezés is közös, nem az egyén jogán alapul. Nincs kötelező oltás, marad az egyéni belátás, de a közösségi érdek is megmaradt.
Teljesen összefér az a gondolat,hogy ha az egyén saját jogát előrébb tartja a közösség jogánál, akkor a közösség korlátozza az egyén közösséghez tartozásának lehetőségeit.
Ha valaki nem kíván részt venni egy közös veszély elhárításában,akkor miért ragaszkodik a közös lét előnyeihez?
Mindenkinek olyan marha sok joga lett hirtelen, kötelessége meg semmi. Hát ez nem egészen így működik. Jelen esetben mindenkinek kötelessége lenne részt venni a probléma elhárításában, és ha erre hajlandó, majd utána beszélhetünk a jogairól meg a kiváltságairól.
Olyan marha érdekes, hogy fel vagytok háborodva, mert nem mehtttek akárhova.
Érdekes módon az nem zavar senkit, hogy az eü dolgozók, akik utánatok lapátoljak a szart, november óta nem mondatnak fel. Pedig az eü-sok az első vakcinát január végén kapták, tehát speciális védelem nélkül kellett dolgozniuk.
#29, akkor lenne igazad, ha az oltottak nem fertőznének. De fertőznek. Akkor lenne igazad, ha nem rögtön az első oltás beadását követően szórnák már ki a kártyákat, hanem a második után, pár hét elteltével. Akkor lenne igazad, ha az EU-által (legalább az EU_által) bevizsgált és elfogadott oltóanyaggal oltanának. De nem, azt aszalják a raktárakban, időnként ideszórnak százezer darabot - löknek egy kis gyöngyöt a disznók elé -, hogy nyithassák a stadionokat. Mindeközben a kínai szar ott porosodik a háziorvosoknál, és már fejpénzért se tudják beadni.
Na ez a felháborító, hogy a NER-biznisz vakcináit akarják letuszkolni az emberek torkán, és ezt ezzel a zsarolós kártyával akarják elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!