Vajon lesz 3. Oltás is? Vége lesz vajon 2 éven belül a koronavirusnak?
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 15:40
11/16 anonim válasza:
Én ia azt hallottam, hogy talán még néhámy vakcina lesz, aztán áttérünk a gyógyszerekre.
13/16 anonim válasza:
En mar olyan regen kaptam a vakcinakat, hogy lassan kellene a feleves ismetlo :)
14/16 anonim válasza:
Igen, kell majd,
nem, nem ér véget ennyi idő alatt,
igen, de remélhetőleg azért nem örökké.
15/16 anonim válasza:
Majd lesz 1000. oltás is mert mindig jön majd egy újjabb "mutáns". Most épp az indiai a "soros".
16/16 anonim válasza:
Ha megnézed a járványügyi adatokat, akkor egyértelmű javulás látható. szerintem év végére, de jövőre már biztos, hogy nem lesz járvány, és megszűnik minden korlátozás. Én az évenkénti újraoltást tartom valószínűnek, de azt, hogy ezt a járványok ismételt kitörése megakadályozása céljából kötelezővé teszik- e, az már kérdéses. Emberi jogokba nem ütközne, mert eddig is volt vagy 10 oltás, amit kötelező jelleggel megkapott mindenki még gyerekkorában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!