Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Eeszt oldal nem enged regisztr...

Eeszt oldal nem enged regisztrálni oltásra?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Regisztráltam a vakcinainfo oldalon, ott már beérkezett a regisztrációm és IGENt ír.

Viszont eeszt oldala szerint nincs érvényes regisztrációm.

Valaki járt már így?

2021. máj. 1. 11:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Mikor regisztráltal? Nekem 4 nap után irta a regisztráció ellenőrző oldal, hogy van érvényes regisztrációm. Állítólag minimum ennyi kell az átfutáshoz.
2021. máj. 1. 11:19
 2/10 A kérdező kommentje:
A regisztrációt ellenőrző oldal szerint IGEN státuszba vagyok.Az eeszt oldalán időpont foglalásnál viszont továbbra is azt írja,h nincs érvényes regisztrációm.
2021. máj. 1. 11:30
 3/10 anonim ***** válasza:
En is ugyanigy vagyok 12 ora utan se engedi az idöpontfoglalást.
2021. máj. 1. 19:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Te mikor regisztráltál?
2021. máj. 1. 23:21
 5/10 anonim ***** válasza:
En penteken este 5kor es szombat reggel 6kor mar igen volt
2021. máj. 2. 00:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Én szerdán regisztráltam szombaton fogadták el,még ma se tudok időpontot foglalni.
2021. máj. 2. 09:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak tudnam akkor mit kellene tenni? Egy kisebb varosban talan a korzeti orvost felhivni tud e oltani? Az illetőnek fontos lenne minel hamarabb mert "elvárják" a munkahelyen
2021. máj. 2. 10:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Nekem házi orvos azt mondta kb két hét mire nála sorra kerülök amivel nem lenne gond,viszont nekem hó végére megkell,h érkezzen az oltási igazolvány.
2021. máj. 2. 12:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Azóta megoldódott? Nekem most ugyanez a problémám. Az ellenőrző oldalon azt írja Igen, a foglalós oldalon meg hogy nincs érvényes regisztrációm.
2021. máj. 9. 14:59
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen,megoldótott.

Kell neki pár nap átfutási idő,mert a két oldal nincs szinkronban.

2021. máj. 11. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!