Héten még van esély Pfizert kapni háziorvosnál?
Én időpont foglalás nélkül mentem, pár óra sorbanállás volt, de kaptam.
Vas megye / Kőszeg.
Szombathelyen is lett volna, de több száz emberes sor volt, ezért próbáltam rá Kőszegre, ott 1 fokkal jobb volt a helyzet. Kb délre mentem, még csak nem is korán reggelre.
Na de wazze, azért nem ment az oldal, mert sokan voltak benn, sokan regisztráltak is nyilván, hiszen azért volt elérhetetlen. Talán nem hajnali 2-kor kell kibökni, hogy 6 óra múlva már oltanak is, akkor talán nem pár óra alatt akarna fél millió ember egyszerre jelentkezni.
Az oltást meg nem kell feleslegesen kibontani, az oltópontokan amúgy is megoldott a -70 fokon való tárolás is, de még felolvasztva is eláll napokig, egyáltalán nem lett volna muszáj eloltani a potyázókra.
És mit csináljon az, akinek nincs ideje ott ácsorogni 3 órát, vagy amúgy is 50 km-re lakik onnan? Azt megint leszarjuk, az ügyeskedők meg had menjenek, tipikus magyar hozzáállás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!