Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kb hany centis a covid oltas...

Kb hany centis a covid oltas tune? Borbe vagy izomba adjak? Kb hany masodpercig van bent a tu a vallban? Normalis valaszokat merek.

Figyelt kérdés
Koszi

2021. ápr. 24. 09:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Izomba adják ideális esetben de mivel fecskendőhiány van sokaknak csak zsírszövetbe nyomják be úgy meg nem sokat ér egy testesebb ember esetén.
2021. ápr. 24. 09:50
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Maskepp mondom. Semmi. Nem ereztem szinte. Vannak csiposebb oltasok, nagy injekciok. A vervetel tenyleg olyan fobias dolog.

De a vall nem is olyan erzekeny, es mire pislogsz, be van adva.

2021. ápr. 24. 12:24
 13/18 anonim ***** válasza:

Én erről a fecskendőhiányról nem olvastam, hallottam.

Forrás?

2021. ápr. 24. 12:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#13 a 'forras' gondolom valamelyik Godeny - Lenkei - Tamasi facebook-csoport...
2021. ápr. 24. 14:18
 15/18 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Még annyit akarok mondni, nehogy félreértsétek, hogy tavaly NEM Covid miatt voltam kórházban, hanem balesetin feküdtem, mert kicsit összetörtem magam -baleset.

Kérdező, te meg baszki ne izgulj már.

Amúgy meg mi az, hogy "milyet fogsz ki?" Ha az oltás típusára gondolsz, akkor kérhetsz/ várhatsz pl a Pfizerre, ha meg a tűtől félsz, vagy hogy milyen "beadót" "fogsz" ki, az meg lutri igaz. De nem fáj. Ha meg tényleg valami pályatévesztőt fogsz ki, mint én a kanülős "baknővérrel", aztán meglát már beszúrja -rossz helyre, akkor egyszer ki lehet bírni még azt is.

És mondja ezt egy olyan, aki még a fogorvostól is fél, aztán 3x műtöttek meg etc.

2021. ápr. 24. 14:44
 16/18 anonim ***** válasza:

helyesbítek: rosszabbul adja be neked*

(Nekem adták be rossz helyre a kanült)

2021. ápr. 24. 14:45
 17/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatasokat, batoritasokat. 7es, nem fogok mar annyira izgulni. Nem mertem eddig regisztralni.
2021. ápr. 24. 16:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem néztem oda, nem éreztem semmit, csak mikor a végén rányomta a vattát. A fecskendőt egyáltalán nem láttam. Csak onnan tudom, hogy tényleg beoltottak valamivel, hogy a vattán volt egy picike vércsepp, mikor este leszedtem a karomról.
2021. ápr. 25. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!