Kb hany centis a covid oltas tune? Borbe vagy izomba adjak? Kb hany masodpercig van bent a tu a vallban? Normalis valaszokat merek.
Maskepp mondom. Semmi. Nem ereztem szinte. Vannak csiposebb oltasok, nagy injekciok. A vervetel tenyleg olyan fobias dolog.
De a vall nem is olyan erzekeny, es mire pislogsz, be van adva.
Én erről a fecskendőhiányról nem olvastam, hallottam.
Forrás?
7-es vagyok.
Még annyit akarok mondni, nehogy félreértsétek, hogy tavaly NEM Covid miatt voltam kórházban, hanem balesetin feküdtem, mert kicsit összetörtem magam -baleset.
Kérdező, te meg baszki ne izgulj már.
Amúgy meg mi az, hogy "milyet fogsz ki?" Ha az oltás típusára gondolsz, akkor kérhetsz/ várhatsz pl a Pfizerre, ha meg a tűtől félsz, vagy hogy milyen "beadót" "fogsz" ki, az meg lutri igaz. De nem fáj. Ha meg tényleg valami pályatévesztőt fogsz ki, mint én a kanülős "baknővérrel", aztán meglát már beszúrja -rossz helyre, akkor egyszer ki lehet bírni még azt is.
És mondja ezt egy olyan, aki még a fogorvostól is fél, aztán 3x műtöttek meg etc.
helyesbítek: rosszabbul adja be neked*
(Nekem adták be rossz helyre a kanült)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!