Kb hany centis a covid oltas tune? Borbe vagy izomba adjak? Kb hany masodpercig van bent a tu a vallban? Normalis valaszokat merek.
Figyelt kérdés
Koszi2021. ápr. 24. 09:20
1/18 Koplárovics Béci válasza:
Ránézésre kb 2-3 centis. Izomba adják, tehát ezt teljesen benyomják. Szerintem 2-3 másodpercnél nem több az egész.
2/18 anonim válasza:
Nagyon pici és vékony (mint az összes többi oltásra használt tű), tövig nyomják izomba, egy pillanat az egész.
3/18 A kérdező kommentje:
Es az igaz, h kevesbe erzem ha izomba adjak, mint mas eseteben? Mennyire lehet erezni?
2021. ápr. 24. 09:28
5/18 anonim válasza:
Mire bepanikolhatnal a tutol, addigra kesz van. Ha nem birod, ne nezz oda, ennyi a titok.
6/18 anonim válasza:
Magát a beszúrást alig érzed meg, annyira vékony a tű. Mintha egy pillangó szállna a karodra. Amikor benyomják a fecskendő tartalmát, azt érezheted. Minél gyorsabban tolják, annál jobban lehet egy feszítő érzés, de cserében hamarabb túl vagy rajta. Nekem az elsőt nagyon lassan nyomták be, így egyáltalán nem éreztem, azt hittem már rég kihúzták, mikor elkezdett visszaszámolni lassan a doktornő, hogy 3-2-1, és utána húzta ki. A másodiknál 1 mp volt az egész, ott éreztem, ahogy nyomja befelé, de mire felocsúdtam, már vége is volt. Viccen kívül, egy szúnyogcsípés fájdalmasabb.
7/18 anonim válasza:
Az, hogy egy oltás fáj vagy sem azért nagyban függ az ápolótól/ dokitól.
Én az elmúlt 1 év nagy részét, meg a kezeléseket (véralvadásgátló) kórházban töltöttem.
Pl volt olyan idősebb/ középkorú ápoló, aki úgy bebaszta (meg rossz helyre is, mert műtéti hellyel ellentétes oldalon kell betenni) a kanült, hogy -ami megint nem kicsi-, hogy csak néztem.
Jelenlegi háziorvosomnál jó asszisztens van, úgy levette a vért is, h nem igaz, meg beadta az influenza elleni oltást, hogy semmit nem éreztem.
Pár napja kaptam tőle az oltást, és szintén nagyon jól beadta, és igen, izomba adják.
(Pfizer).
8/18 A kérdező kommentje:
Na ezert izgulol, mert nem tudom milyet fogok ki.
2021. ápr. 24. 09:44
9/18 A kérdező kommentje:
izgulok
2021. ápr. 24. 09:44
10/18 anonim válasza:
Teljesen felesleges elore izgulni, a tu a leheto legvekonyabb es minimalis a hossza is, igazabol meg elrontani is nehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!