Az jo megoldas ha kiirom a Facebook oldalamra, h beiltatnam magam, szeretnem a kartyat, de felnek egyedul mennI es h egyszer elajultam oltason?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 16:43
11/19 A kérdező kommentje:
Az is jó, de hallottam olyat is h nem nagyon ellenőrzik h kisérővel mentem-e be. vélemény?
2021. ápr. 23. 17:37
12/19 A kérdező kommentje:
Miért nevetnének ki, ha kiirom a facebook-ra? Más is félhet tőle
2021. ápr. 23. 17:46
13/19 anonim válasza:
Ez legalább a 4.kérdésed ugyanerről. Beteges, amit csinálsz. Elárulom, hogy nem lehet érezni az oltást. De ha lehetne is, egyetlen tűszúrásról beszélünk. Neked az életben nem volt még problémád. Imádkozz erősen, hogy ne is legyen, mert ezzel a hozzáállással nem éled túl. Engem 3 éves korom óta folyamatosan szurkálnak. Óvodás koromban nem hisztiztem. Három hetet töltöttem a kórházban egyedül, a szüleim nélkül. 3 évesen, érted? Amikor naponta vagy tucatszor szúrtak. Azóta minden létező orvosi horroron átestem a mindenféle tükrözésektől a műtétekig és a mai napig rendszeresen szurkálnak. Te nem szégyelled magad, őszintén? Szállj magadba, jó dolgodban azt se tudod, mit csinálj. Ha meg tényleg komolyan ettől félsz, kezeltesd magad, mert ez nem normális. Írd csak ki és meglátod, mit reagálnak az ismerőseid.
14/19 A kérdező kommentje:
Hogy beszelsz te velem? Ertelmes emberek valaszat varnam NORMALIS hangnemben. Nem szegyellem magam. Amiert megnyugtato sorokat varnek ne hogy mar szegyelljem magam. A jo dolgaban levo ember is felhet tole. Szallj te magadba, aki ilyen modon reagal. Kezeltesd te magad, ahogy olvastam nalad mar megszokott. Az agyadat is kezeltetni kene, szolj a dokidnak
2021. ápr. 23. 18:44
15/19 A kérdező kommentje:
Tipikus megkeseredett atlagmagyar
2021. ápr. 23. 18:46
16/19 anonim válasza:
Aki bement az oltóközpontba és beoltatta magát normális felnőtt ember módjára. Én hogy beszélek veled? Várd csak meg a facebook ismerőseid hogy fognak, ha ezt előadod nyilvánosan. Az egészségügyi személyzetről nem is beszélve. Az lesz a legkisebb bajod, hogy én a kis pici lelkedbe gázolok. Vannak problémáim az egészségemmel. De veled ellentétben én képes vagyok legyőzni a félelmeimet, így megfelelő kezeléshez jutok és teljes életet élhetek. Te milyen életet élsz, ha egy tűszúrástól félsz? Ez minden területén így van az életednek. Vesztes vagy. Azzal pedig vigyázz, hogy más baját - valódi baját- a szádra veszed. Isten nem ver bottal, jól jegyezd meg.
17/19 A kérdező kommentje:
Na jo erre nem erdemes reagalni. Ha meg is mondom a dokinak, h izgulok, legalabb odafigyelnek jobban, de semmikepp sincs terhukre. Ettol meg nem vagyok vesztes, csak a primitivek agyaban.
2021. ápr. 23. 18:59
18/19 anonim válasza:
Ahol én kaptam az oltást (kórházi oltópont) bemehetett kísérő. Én azt javaslom, hogy ne a Facebookra írd ki, hanem személyesen kérj meg egy ismerőst vagy rokont, hogy kísérjen el.
Egyébként szerintem ezt fejben kellene rendbe tedd, mert maga az oltás valóban egy semmiség. Nem az oltás miatt ájultál el, hanem a stressz miatt, amit leginkább te magad idéztél elő.
19/19 anonim válasza:
Mi lenne kérdező, ha regisztrálnál egy barátoddal együtt, aztán időpontot foglalnátok ugyanakkorra a webes felületen? És akkor mehettek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!