Nagyon felek a covid oltastol, meg a sulibol van egy rossz emlekem, elajultam, azota felek. Ezert nem regisztraltam az oltasra eddig, pedig mar reg tul lehettem volna rajta. Egyedul rossz lenne elmenni. Mit tanacsoltok?
8: engem kint fog várni a párom, be nem hiszem hogy bárki mehet.
10: a tolószékes speciális eset.
#15 akkor menj el egy oltottal, hátha beengedik. Beszéld meg az orvossal előre!
Attól talán nem félsz, hogy elkapod a koronavírust, és neaggyisten súlyos fájdalmaid lesznek, hetekig lázas leszel, fulladsz, maradandó károsodást szenvedsz?
16-os vagyok. Nekem se voltak a szűkebb ismerősi körömben covidosok. Távoli ismerősök között voltak. De nem hiszem, hogy az egész világon behazudnák, hogy milyen súlyos is lehet a vírus okozta megbetegedés.
Személy szerint Astrazenecát kaptam. Egy napig brutál lázas voltam tőle, 2-3 hétig fájt a fejem utána (enyhén), és a karomat is vagy 2 hétig éreztem a szúrás helyén. De miután a láz elmúlt, hálás voltam, hogy ezt nem 2-3 hétig kellett elviselnem, súlyos tünetekkel fűszerezve, csak egy napig, egyéb tünetek nélkül. Örülök, hogy nem kell rettegnem, ha boltba megyek, és nyugodtabban találkozhatok az ismerőseimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!