Mehetnék oltatni Covid ellen Sinopharm-al. Azonban többek közt a Washingtonpost szerint nem mindig alakul ki immunválasz. Várjak Pfizer-re vagy Moderna-ra?
Figyelt kérdés
Vagy az egész csak a vakcinagyártók hatalmáról szól és a kínai oltás is véd az kiírt 79%-ban?
Ráadásul eddig úgy volt, hogy a Sinopharm a "Brit Mutáns" ellen is védelmet adhat, míg a többi nem.
Januárban voltam Covidos és elméletileg a Sinopharm nem megterhelő a szervezetnek, persze ez sok mindent jelenthet.
2021. ápr. 21. 19:31
11/12 anonim válasza:
10# Na, ez k.va jó kérdés. Ha valaki átesik a fertőzésen, akkor átlagban max 3 hónapig védett. Van, aki addig sem, van, aki egy picit tovább. Volt olyan ember, aki lejött nagy nehezen a lélegeztetőről, és 2 hónap múlva se ellenanyag, sem sejtes immunválasz. Azóta már megkapta az oltását, és lehet mérni rendesen mindkettőt szépen már az első után is. Mondjuk ez ritka, de van ilyen is...
12/12 anonim válasza:
3-as.
én is ezt tervezem. Papíron egészséges vagyok, pfizert nem hiszem, hogy kapnék emiatt. Így marad a sárkány vagy medve. Ki tudja meddig kellene várnom és akkor is lehet a srákyánosat kínálják majd fel. Szóval, én lehet most oltatom magam.
10 pénzmosás. A kormányközeli kivitelező jól jár majd a megrendelésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!