Ez hivatalos? Nagyon jó lehetőség, ha hivatalos.
2021. ápr. 20. 21:09
11/22 anonim válasza:
Nálunk (Budapest) a háziorvos gyűjtötte a Sinopharm-jelentkezéseket jövő hét elejére. De csak a honlapján olvastam, nekem már nem aktuális. Szóval területileg eltérő lehet.
12/22 anonim válasza:
Hivatalosnak tűnik. Szerintem figyeld a híradásokat, biztos kormányinfón is elmondják.
13/22 A kérdező kommentje:
Koszonom az infokat. 10es! Moziba, szinhazba, koncertre, sportra elfogadjak :)
2021. ápr. 20. 23:26
14/22 A kérdező kommentje:
Strandra stb
2021. ápr. 20. 23:26
15/22 anonim válasza:
De egy külföldi utazáshoz nem fogadják el.
16/22 anonim válasza:
Kérdező még mindig nem érted, hogy külföldre nem fogadják el?
17/22 A kérdező kommentje:
Nem úgy volt, h mégse írják rá a kártyára a vakcina típusát?
Ha nem írják rá , nem látja senki milyen vakcinával oltottak.
2021. ápr. 21. 10:06
19/22 A kérdező kommentje:
Azt felfogtam, h nem biztos h elfogadjak, de ha nem irjak ra a plasztikkartyara h milyen a tipusa, akkor honnan latnak h milyennel oltottam be magam???
2021. ápr. 21. 10:34
20/22 anonim válasza:
"A QR kóddal ellátott igazoláson szerepelni fog a tulajdonos neve, születési dátuma, az útlevele száma, illetve az, hogy kapott-e oltást és hogy milyen típusút, valamint, hogy átesett-e a fertőzésen és vannak-e antitestjei. Aki nem kapott oltást és nem is volt beteg, annak a PCR teszt eredménye szerepel majd az igazoláson."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!