Mivel küzdjem le a covid oltás miatti félelmemet? Még a suliban volt egy negatív tapasztalatom (elájultam 1 percre) azóta nem voltam oltáson és azóta nem merem oltatni magam, pedig most előny lenne.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 16:39
21/21 anonim válasza:
COVID-19-VAKCINÁK HATÁSOSSÁGA
Pfizer/BioNTech - 95%
Moderna - 94,5%
Szputnyik V - 91,6%
AstraZeneca/Oxford, Covishield - 82%
Sinopharm - 79,4%
Johnson & Johnson - 67%
Convidecia (CanSino) - 65,3%
Én is jobban hinnék a Lancet-nek, mint ennek az "orvosok a blablabla"-nak. De én is küldök egy cikket, amiben a vakcinák hatásosságáról írnak. Azért az nem fucsa, hogy az összes nívós szaklap ugyanazt írja, mint a kutatók, és orvosok, csak ez a 20-as által minden topicba odanyomott bulvár oldal mond mást? Hol vannak ezeknek az "orvosoknak" a publikációik? Egyáltalán orvosok ezek, vagy csak annak mondják magukat, hogy a sámánságot nevezzék másképpen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!