Mivel küzdjem le a covid oltás miatti félelmemet? Még a suliban volt egy negatív tapasztalatom (elájultam 1 percre) azóta nem voltam oltáson és azóta nem merem oltatni magam, pedig most előny lenne.
Ne hallgass a hülyékre. Menj ér oltasd be magadat.
Én két napja voltam és észre sem vettem, hogy beoltottak mert közben beszélgettem a dokival.
Egészen vékony tű, nem több mint egy szúnyogcsípés.
Az oltástagadókról meg majd megemlékezünk halottak napján.
"Jó a Sino is, nincs vele semmi baj."
Kicsit ellentmond ennek, hogy tegnaptól fejpénzt kapnak a háziorvosok, ha valakit rá tudnak beszélni a kínaira.
(Amit persze mára már letagadnak.)
#16 Ha van egy oltás, pl az Astra, amivel SINCS semmi baj, de a gyártók közötti box következtében rémhíreket kezdenek terjeszteni, akkor az emberek nem fogják elfogadni. De ez nem azt jelenti, hogy rossz az oltás, hanem azt, hogy a rémhíreket átgonsolás nélkül elhitték az emberek. Az Aztrával kapcsolatos balhé is igazán nevetséges! 17MILLIÓ oltásból volt 34 GYANÚS eset? Te jó ég! Ez azt jelenti, hogy a legkevésbé biztonságosnak tartott Atra is fényévekkel biztonságosabb oltás, mint amit az elmúlt évtizedekben tömegesen használtak a gyerekek oltásánál.
De az megvan, hogy nem a Magyarországra érkezett Sinopharm vakcinával volt a balhé, hanem a SinoVAC-al, amiből egyetlen árva darab nincs, és nem is lesz Magyarországon? Tehát egy másik gyár teljesen másik vakcinájáról van szó!
Komolyan nevetséges, amit az emberek művelnek...
A Sinopharm vakcina kb 80%-os hatékonyságú abban, hogy ne jelenjenek meg tünetek az újblói fertőződéskor. Itt a többi:
*Pfizer/BioNTech - 95%
*Moderna - 94,5%
*Szputnyik V - 91,6%
*AstraZeneca/Oxford, Covishield - 82%
*Sinopharm - 79,4%
Johnson & Johnson - 67%
Convidecia (CanSino) - 65,3%
A csillaggal jelöltek vannak forgalomban Magyarországon.
Kösz, hogy beírtál ide légből kapott adatokat.
Főleg olyan -kínai és orosz- vakcinákról, melyek se tesztelve, se engedélyezve nem lettek az EU által.
Azt hívják emberkísérletnek.
Na csá.
#18 Légből kapott adatok?
Ja, hogy fingod nincs, mit jelent, ha a Lancet Microbe-ban jelenik meg egy cikk, mert neked a Blikk, meg az azonnali hitelesebb forrásnak tűnik... Ennyit a tanultságodról, és észbeli képességeidről...
Kit érdekel, hogy az orosz vakcinát az EU engedélyezte-e, vagy nem? Attól függ a hatékonysága? Mondjuk a hozzászólásodból látszik, hogy semmit nem tudsz az egészről. A Szputnyik vakcinát ugyanaz a csapat csinálta, akik az ebola, és SARS vakcinákat készítették. Másrész éppen Németország rendelt több millió adag Szputnyikot. Ők is hülyék, csak te vagy helikopter, igaz?
"Na, csá"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!