Miért van hetekre előre betelve minden hely a magánlaborokban?
Vérvétel, Budapest. Több tucat labor honlapján próbáltam időpontot foglalni és május közepe a legkorábbi időpont.
Sosem volt ilyen eddig. Telefonon lehet hogy korábbra is tudnak adni?
Kíváncsiságból megnéztem, a RadioDental-nál a Batthyány téren van még bőven szabad időpont (ha kell, én oda megyek):
Valószínűleg azért foglaltak sokszor az időpontok, mert az állami egészségügy gyakorlatilag leállt, a magánszolgáltatók pedig magánlaborba küldik a pácienseket.
Most voltam pajzsmirigy ultrahangon es vervetelen, illetve urologian maganban.
Kb 2 hetet vartam az idopontra, urologiara pedig 2 napot.
Nem hiszem, hogy minden laborban minden hely be lenne telve kerdezo, annyi de annyi opcio kozul valaszthatsz Budapesten.
Köszi a tippet, megnézem.
Én a Synlab laborjait néztem, mert ott biztosan vannak azok a vizsgálatok, amikre szükségem lenne.
#4: Ja, ez jó hír, köszi. Ezek szerint az internetes időpontfoglalás nem igazán működik náluk.
Gondolom a plázás vérvételi helyeken vannak a legtöbben.
De, mukodik a synlabnal az internetes idopontfoglalas, a legtobb vervetelhez csak neten vagy telefonon lehet foglalni, de ezt kulon kerik is.
Talan egyedul a sima nagylaborhoz nem kell idopont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!