Budapesten meg van még ez a hely?
Figyelt kérdés
Csengery utcában volt ha jól emlékszem. Beutaló nélkül lehetett lúdtalp betétet csinálni. Rákerestem olvastam, hogy elvileg költözött de közvetlen az oldaluk nem írja.2021. jan. 19. 08:14
1/3 anonim válasza:
Van egy rakás profi hely, ahol számítógépes talpszkennelés alapján csinálnak neked betétet. Az egy régi "analóg" hely volt - ma már jóval komolyabb a betéttervezés.
Tessék itt van egy, de van még legalább egy tucatnyi... Keress rá.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. jan. 19. 10:08
3/3 anonim válasza:
A Csengery 2-ben és 28-ban is volt ilyen üzlet. Szerintem mindegyik profi, nekem a lúdtalpamról gipsz mintát csináltak és az alapján betétet. Nagyon körültekintően dolgoztak és jó is lett a lúdtalpbetét, estére se fájt a lábam pedig álló munkám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!