Mit csináltok, mikor öngyilkossággal kaocsolatos gondolataitok vannak? Hogy terelitek el a gondolataitokat?
Figyelj, biztos van olyan amiért érdemes élned.
Régebben én is ilyen voltam, aztán találtam sportot és egy személyt aki miatt megéri még ebben a világban elni.
Neked is van ilyen, csak meg kell találnod.
Kitartast
Próbáld meg átvenni az életed felett az irányítást és ne hagyd hogy a külső behatások kifogást adjanak azokra a problémákra, amiket meg tudsz oldani.
Keress hobbikat, amiben sikereket érhetsz el. Ha elégedetlen vagy, akkor válts, válts munkát, iskolát, változtass, alakíts az életeden úgy, hogy neked legyen jó, és ne hallgass másokra.
Végezetül, ha vannak barátaid, akkor legyél velük sokat és beszéld meg velük a gondjaidat, ha nincsenek, vagy nem megfelelő minőségűek, akkor csatlakozz akár online közösségekbe, mert manapság már egyáltalán nem nehéz online jobb barátokat találni, mint élőben.
Tanulj, képezd magad, lehet nyelv, lehet bármi, érd el, hogy minden nap produktívnak érezd magad, ez hatalmas motivációt tud adni.
Járok amúgy terápiára. Nem gondoltam, hogy a gyógyszer megoldja a problèmámat, de a terapeuta mondta, hogy Ő úgy gondolja, hogy olyan règóta vagyok depressziós, hogy kellene a gyógyszer.
De folyton eszembe jit, hogy meg kellene halnom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!