Ilyen esetben indokolt lehet az MRI?
Sosem voltam fejfájós, 18 éves koromig azt sem tudtam, mi az a fejfájás.
(Fájdalomcsillapító tablettát is valamikor 20-21 évesen vettem be először fejfájásra).
20 éves koromtól kezdve talán évi 1x fájt a fejem, akkor sem különösebb okból (fáradt voltam, keveset aludtam stb.) Ha mondjuk nyáron fáj egy délután a fejem, tudtam, hogy idén nem is fog már többször ilyen előfordulni.
Most 26 éves vagyok, és januártól kezdve állandóan fáj, hasogat, szúr a fejem. Heti 3× biztos fáj, van olyan napom, hogy felkelni sincs erőm, még a szemembe is kisugárzik.
Néha megállás nélkül (pl. hétfő reggel úgy ébredek, majd szétszakad, és talán szerda estére csillapodik valamennyire), de olyan is van, hogy csütörtökön elkezdi, péntekre abbamarad. Szombaton megint használhatatlan vagyok, vasárnap délre jobb. Kedden újra...
Én nem tudom mi van velem. Lehet, hogy mivel eddig sose volt ilyen panaszom, most csőstül jön, akarom mondani nem vagyok hozzászokva az ilyen jellegű fájdalomhoz és jobban kijön rajtam?
Megéri egy MR vizsgálatot csináltatni (Covid után persze, ha már újra tudok TB alapon menni)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!