Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kardiológia! Lesz következmény...

Kardiológia! Lesz következménye, ha nem megyek?

Figyelt kérdés
Beutaltak kardiológiára, nem igazán mennék. Lesz szankciója? Ha nem megy el valaki valahová, mit tudnak tenni? Már nincs osztályfőnököm. Olyanra emlékszem, hogy amikor középsuliban valaki nem ment el egy ünnepségre, meglógott, azt az ofő "megerőszakolta". Most már senki sem ver meg, ha valahová nincs kedvem menni, ugye?

2021. ápr. 9. 16:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

És ahhoz mit szólnának, ha szívrohamot kapnál, és megtudnák, hogy igazából csak lusta voltál kivizsgáltatni? :D

Tudod mit: ne menj! Legalább hamarabb bejutnak azok, akiket érdekel az egészségük, csak szívességet teszel ezzel másoknak.

2021. ápr. 9. 18:18
 12/33 A kérdező kommentje:

nem is megyek, menjen, aki beteg

fiatalok amúgyse szoktak szívrohamot kapni, csak akik sportolnak és elhalnak hirtelen, én pedig nem szoktam sportolni

2021. ápr. 9. 18:26
 13/33 anonim ***** válasza:

Tényleg?

[link]

2021. ápr. 9. 18:38
 14/33 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 9. 18:40
 15/33 A kérdező kommentje:

Ez durva.. de ők el vannak hízva

Na majd ha szétreped a szívem, tudom, hogy a mentőket kell tárcsázni:DDD de amíg kiérnek, elszívok egy cigit, hogy megnyugodjak XD

Tudom, hogy manapság már mindenki betegségtudatot akar ébreszteni mindenkiben, de olyan jó lenne végre nyugodtan élni.

2021. ápr. 9. 18:52
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Jó, tudod mit, ne is menj orvoshoz. Ne rabold az idejüket ilyen idióta gondolkodással
2021. ápr. 9. 19:41
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarsz gyógyszert szedni, mert úgy akarsz élni mint mindenki más? Öööö... ezt jól meggondoltad?

Az apukám szívritmuszavar miatt szed gyógyszert. Így nyugodtan fut, biciklizik, úgy élhet, mint mindenki más. Ha nem szedné, mert mondjuk 1900-at írnánk mikor még nem voltak ilyen gyógyszerek, akkor folyton az egész család csak miatta aggódna, nem csinálhatna szinte semmit, nehogy fölizgassa magát, sportról szó sem lehet stb. Pont a gyógyszer miatt élhet normálisan!

De egyébként ha rögtön orvoshoz megy, mikor először jelei voltak, hogy gáz van a szívével, akkor lehet, hogy még ennél is jobban lenne. Valószínűleg volt egy kisebb infarktusa, segített volna, ha időben kezelik.

Kérdező, szerintem ne dugd a homokba a fejed. Bármi van, minél hamarabb kiderül, annál több esélyed van ahhoz a bizonyos normális élethez hosszú távon is. Egy kardiológiai vizsgálat nem olyan nagy dolog, utána, ha ez a mániád, még mindig visszautasíthatod a kezelést.

2021. ápr. 9. 20:43
 18/33 A kérdező kommentje:

Én nem érzem, hogy bármi bajom lenne. Ha azért kéne mennem, hogy adnának egy papírt, amivel eltiltanak a mozgástól, akkor szívesen mennék, de mindegyik azt papolja, hogy jaj az mennyire jó.

A gyógyszerektől meg nem fog felállni, amivel hatalmas kárt okozok a fiatalkori önbecsülésemben.

2021. ápr. 10. 10:43
 19/33 anonim ***** válasza:

"A gyógyszerektől meg nem fog felállni, amivel hatalmas kárt okozok a fiatalkori önbecsülésemben."

Jaj ne higgyj már az ilyen téveszméknek. Nem leszel impotens a gyógyszertől. Lehet hogy 50 éve így volt, de azóta előrehaladt az orvostudomány.

2021. ápr. 10. 11:04
 20/33 A kérdező kommentje:

Valamikor olvastam, hogy panaszkodott ezen az oldalon egy 16 éves, hogy kapott vmi modern szívgyógyszert és nem működik a farka.

Annyira szégyellném, barátnőm se lenne:((

Ha elég idős leszek, kivizsgáltatom magam.

Ráadásul előfordult már velem, hogy egy fogászati szűrővizsgálaton sorra mondták, hogy az ÖSSZES fogam szuvas, elmentünk fogorvoshoz, az meg kérdezte, hogy mi baja volt a másik orvosnak, mert ilyen szép fogsort ritkán látott még...

2021. ápr. 10. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!