Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mikor kaphatom meg a covid...

Mikor kaphatom meg a covid oltást?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, április 6-án regisztráltam. Nagyjából mikor van esélyem megkapni a második oltást?

2021. ápr. 9. 13:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tehát az elsőt mar megkaptad?

Mert ha igen akkor kötelezően tájékoztatnak arrol meg akkor mikor az elsőt kapod hogy a másodikra pontosan hanyadikán kell menni

Legalábbis az én ismerőseim közül mindnek igy volt

2021. ápr. 9. 13:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkaptad az elsőt, akkor kellett (volna) kapnod egy papírt, amin rajta van, hogy mikor esedékes a második adag.
2021. ápr. 9. 13:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az oltás típusától függően van egy fix idő aminek el kell telnie (se több, se kevesebb). Pl. Pfizernél 1 hónap. Ha pl Pfizert kaptál és 4 hete semmi hír akkor telefonálj mindenképp az háziorvosodnak időpont miatt. Ha csókosként kaptad kórházon keresztül akkor nem fog szólni a doki mert nem vagy benne a rendszerében ==> neked kell intézned a kontaktodon keresztül.
2021. ápr. 9. 13:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem fogalmaztam elég pontosan: még az elsőt sem kaptam meg!
2021. ápr. 9. 14:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információkat!
2021. ápr. 9. 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Itt találsz kalkulátort rá: [link]

Eszerint valamikor a nyár első felében fogod megkapni a másodikat.

A regisztráció időpontja egyébként nem számít, mert kor és foglalkozás szerint haladnak.

2021. ápr. 9. 14:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Én kedden protekcióra kaptam oltást, de tegnap hívott a rendes orvosom is, hogy ma mehettem volna oroszra, jövő héten astrára. Hasonló korú 3 másodunokatestvéremet is ugyanezzel hívták fel.

Velem egyidős évfolyamtársam 19 éves öccsét már előző héten behívták teljesen más városban.

Szóval nagyjából bármikor behívhatnak mostmár téged is, ha olyan állapotban van a településed :) a második meg attól fog függni, mit kapsz

22/L

2021. ápr. 10. 09:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. ápr. 10. 09:58
 9/10 anonim ***** válasza:
31%
6-os: biztosan számít a jelentkezés időpontja, én 28 vagyok, nem tartozom egyik rizikó csoportba sem, és már megkaptam (januárban regisztráltam).
2021. ápr. 10. 20:18
 10/10 anonim ***** válasza:

A háziorvostól függ, hogy hol tart a körzetedben. Meg persze hogy elfogadsz-e bármilyen oltást. Nálunk pl. ma oltják a 35 éves férjemet.

Most nagyon nagy tempóban oltanak még mindig, ha tartani tudják, pár hét alatt végeznek. De lehet, hogy beregisztrálnak "eléd" páran - az életkorod miatt szinte minden új regisztrált eléd fog kerülni. Vagy hogy besokallnak az orvosok és nem bírják majd tovább.

2021. ápr. 13. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!