Mikor kaphatom meg a covid oltást?
Tehát az elsőt mar megkaptad?
Mert ha igen akkor kötelezően tájékoztatnak arrol meg akkor mikor az elsőt kapod hogy a másodikra pontosan hanyadikán kell menni
Legalábbis az én ismerőseim közül mindnek igy volt
Itt találsz kalkulátort rá: [link]
Eszerint valamikor a nyár első felében fogod megkapni a másodikat.
A regisztráció időpontja egyébként nem számít, mert kor és foglalkozás szerint haladnak.
Én kedden protekcióra kaptam oltást, de tegnap hívott a rendes orvosom is, hogy ma mehettem volna oroszra, jövő héten astrára. Hasonló korú 3 másodunokatestvéremet is ugyanezzel hívták fel.
Velem egyidős évfolyamtársam 19 éves öccsét már előző héten behívták teljesen más városban.
Szóval nagyjából bármikor behívhatnak mostmár téged is, ha olyan állapotban van a településed :) a második meg attól fog függni, mit kapsz
22/L
A háziorvostól függ, hogy hol tart a körzetedben. Meg persze hogy elfogadsz-e bármilyen oltást. Nálunk pl. ma oltják a 35 éves férjemet.
Most nagyon nagy tempóban oltanak még mindig, ha tartani tudják, pár hét alatt végeznek. De lehet, hogy beregisztrálnak "eléd" páran - az életkorod miatt szinte minden új regisztrált eléd fog kerülni. Vagy hogy besokallnak az orvosok és nem bírják majd tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!