1/8 anonim válasza:
Ha most járunk 2,5 milliónál és naponta kb 80 ezer embert oltanak, még kb 13 nap.
2/8 A kérdező kommentje:
akkor majaliskor mar lehet szallodaba menni ?
2021. ápr. 6. 20:55
3/8 anonim válasza:
Nyár végére.
Az Astrások 3 hónapra kapják a 2. oltast, nagyon sokan vannak.
4/8 anonim válasza:
Majd, ha bevonják a gyerekeket is az oltástervbe, akkor megugrik a szám. Hamarosan stagnálni fog szerintem a szám, mert nem lesz kit beoltani. Szerintem hatalmas az a szám, aki nem akar oltatni. Most ebben lehetnek vírustagadók, vakcina ellenesek és olyanok is, akik teljesen feleslegesnek érzik, hogy beoltsák őket. Szóval szerintem hamarosan, ha nem vonják be a gyerekeket, akkor elérjük azt a számot, hogy már nem lesz kit beoltani. Persze még sokan várnak rá fiatalabb betegek vagy olyanok, akik csak amiatt oltatnak, hogy utazgathassanak stb.
5/8 anonim válasza:
Egyelőre azok legyenek beoltva akik regisztrálva vannak.
6/8 anonim válasza:
Négyes te nagyon el vagy tévedve. Rengeteg regisztrált ember nincs még beoltva, mi öten várunk a családból. Két 80 éves, két ötvenes és egy negyvenes. Egyikünk sem kapott még egyetlen oltást sem, és rengetegen vannak még így.
7/8 A kérdező kommentje:
en mar megkaptam es nagyon szeretnek utazni
2021. ápr. 6. 22:24
8/8 anonim válasza:
80 évesen se kaptak még? Az elég kemény azért, nálunk már bőven a 40-es korosztályt oltják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!