Szerinted végül a magyarok hány %-a fogja beolttatni magát?
2-es
Az digitális oktatáson tanult eddig.
A felnőtt lakosság 60%-nál nehéz lesz többet beoltani, de 50% is már jó arány lenne.
Nézzük:
Izrael (Magyarországgal megegyező lélekszámú), csak Pfizer és Moderna (tehát nem kínai, hanem kvázi a "legjobbak") vakcinát használ. Március 1-én 55%-on áltak, most 60%-on. Pedig ott már ott tartanak, hogy ha az utcáról beesel mindenféle előjegyzés nélkül, kapod az oltást. Hozzátenném még azt is, hogy ott jóval több ember hallgat a szakértőkre, nem akar az átlagember virológus lenni. Szerintem Magyarországon 45-50% (felnőtt lakosság, tehát 8 millió főről beszélünk), azaz 4 millió ember körül lehet valamilyen holtpont. Ezt jól alá is támasztja, hogy a regisztráltak száma:
04.02: 3,62 millió
03.11: 3,16 millió
Február közepe: 2,5 millió
Tehát erőteljesen lassulás van itt is.
Onnantól már szerintem csak "büntetéssel" lehet az embereket rávenni az oltásra, mint Izraelben.
#2, nincs még 25%
Összes beadott dózis száma 3,28 M
Teljeskörűen beoltott emberek 913 E
Teljeskörűen beoltottak százalékos aránya 9,3 %
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!