Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beoltották már a szavazóbázist...

Beoltották már a szavazóbázist? Mikor jövünk mi?

Figyelt kérdés

Lehet elkaptam a covidot apámtól (ő sincs még oltva sajnos), de arra gondoltam, hogy nem kérek tesztet, mert akkor még 3-6 hónapig nem oltanak, de nekem mindenképpen kell az oltás! Attól félek, ha emiatt tolódik, ősszel sem kapok, mert akkor jön a szavazóbázis 2. köre!

Egyébként remélhetőleg meggyógyulok, mire megkapnám, úgyis a végén vagyok sornak 20 évesen.

2021. ápr. 1. 08:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Semmi köze az oltásnak ahhoz, ki kire szavaz.
2021. ápr. 1. 08:41
 2/19 A kérdező kommentje:
A nyugdíjasokra gondoltam. És az nem lehet, hogy azért nem kerülünk sorra hamar, mert mi nem jelöltük be a kapcsolattartást a fidesszel? Így nekünk úgyis mindegy?
2021. ápr. 1. 09:02
 3/19 anonim ***** válasza:
98%

Ha elkaptad a Covidot, akkor három hónapig nem javasolt hogy beoltasd magad.

Túl nagy bajod nem lesz, de a mellékhatások jóval erősebbek lesznek már az első oltásra is, cserébe elveszed az oltást valakitől, aki tényleg rászorulna.

Senki sem tudja mi lesz ősszel, nem tudni addigra hányféle oltásból mennyi lesz (jó eséllyel több), nem tudni kitart-e addig a jelenlegi oltások védettsége, nem tudni mennyire indokolják az újraoltást a variánsok.

2021. ápr. 1. 09:19
 4/19 A kérdező kommentje:
Még a mellékhatás is jobb, mint a covid. Ráadásul krónikus beteg vagyok, mégis kitől veszem el, aki rászorulna? Egy fidesz-szavazótól? Az jobban rászorul?
2021. ápr. 1. 09:24
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Mi a bajod?Milyen krónikus betegséged van?
2021. ápr. 1. 09:29
 6/19 anonim ***** válasza:
98%
Iszonyatosan kellemetlen ezt végig olvasni... borzasztóan gáz, hogy te az alapján ítéled meg, hogy ki nem szorulna rá a vakcinára, hogy milyen pártra szavaz... sose értettem ezt, attól még, hogy valaki a fideszre szavaz ugyanúgy lehet jó ember, és lehetnek problémái. Gyalázat hogy mindenbe bele kell vonni a politikát. Kérdező inkább várj a sorodra, amíg vársz egy pszchihológushoz is bejelentkezhetnél.
2021. ápr. 1. 09:43
 7/19 A kérdező kommentje:
5-ös: hypertonia
2021. ápr. 1. 09:55
 8/19 anonim ***** válasza:
95%

Ha kockázati csoportba tartozol, akkor viszont nagyon rossz ötlet késlekedni a teszteléssel.

Dönts el, hogy most kockázati csoportba tartozol, és nagyon fontos az oltás, vagy lábon kihordod, csak nehogy emiatt késlekedjen az oltás, amire ezek szerint mégsem vagy annyira rászorulva.

2021. ápr. 1. 10:23
 9/19 A kérdező kommentje:
Mégis mit tudnak tenni velem? Ha enyhék maradnak a tünetek, nem tuszkolhatnak kórházba.
2021. ápr. 1. 10:31
 10/19 anonim ***** válasza:
73%
Nyáron oltják majd a gyerekeket, ősztől pedig újabb kör indul, az indiai vírus ellen.
2021. ápr. 1. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!