Beoltották már a szavazóbázist? Mikor jövünk mi?
Lehet elkaptam a covidot apámtól (ő sincs még oltva sajnos), de arra gondoltam, hogy nem kérek tesztet, mert akkor még 3-6 hónapig nem oltanak, de nekem mindenképpen kell az oltás! Attól félek, ha emiatt tolódik, ősszel sem kapok, mert akkor jön a szavazóbázis 2. köre!
Egyébként remélhetőleg meggyógyulok, mire megkapnám, úgyis a végén vagyok sornak 20 évesen.
Ha elkaptad a Covidot, akkor három hónapig nem javasolt hogy beoltasd magad.
Túl nagy bajod nem lesz, de a mellékhatások jóval erősebbek lesznek már az első oltásra is, cserébe elveszed az oltást valakitől, aki tényleg rászorulna.
Senki sem tudja mi lesz ősszel, nem tudni addigra hányféle oltásból mennyi lesz (jó eséllyel több), nem tudni kitart-e addig a jelenlegi oltások védettsége, nem tudni mennyire indokolják az újraoltást a variánsok.
Ha kockázati csoportba tartozol, akkor viszont nagyon rossz ötlet késlekedni a teszteléssel.
Dönts el, hogy most kockázati csoportba tartozol, és nagyon fontos az oltás, vagy lábon kihordod, csak nehogy emiatt késlekedjen az oltás, amire ezek szerint mégsem vagy annyira rászorulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!