PCR teszt után mikor szűnik meg az orrfájdalom?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt teszteltek, olyan "jól" sikerült megcsinálni, hogy vérzett utána az orrom, és nem múlik ez a nagyon kellemetlen érzés az orromban. Még mindig olyan, mintha víz alatt vettem volna levegőt, az orrfújás pedig kifejezetten fájdalmas.
Ez volt a második alkalom, néhány hónapja már volt egy, akkor nem volt ilyen probléma. Tapasztaltatok ilyet, el fog múlni ugye?
2021. márc. 30. 22:11
2/5 anonim válasza:
Ne fújd csak torolgessed az orrodat, ha megoldható, hogy ne iritalodjon a seb
3/5 anonim válasza:
Nekem az első alkalom volt ilyen. Azóta is rettegek ha menni kell, pedig azóta sem fájt úgy, mint akkor. (munkahelyen heti 2 teszt van)
Elég sokáig éreztem, mert úgy szúrt a seb az orromban. Ne piszkáld, ne fújd. Jó pár nap míg elmúlik.
4/5 anonim válasza:
Nem mondták, hogy 1 évig is fájhat?
5/5 anonim válasza:
Nekem Kínában volt ugyanez, csak az anuszomban. Nem vicc. Ott tesztelnek :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!