Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Regisztráltam az oltásra, az...

Regisztráltam az oltásra, az ellenőrző oldal mégis azt írja, hogy nem tettem meg. Mi az oka?

Figyelt kérdés
Emiatt meg1* regisztráltam, meg most is azt írja, hogy nem. Másnál is ez van? Mi a tokom van most?

2021. márc. 27. 16:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Legközelebb ha kérdést teszel fel, jó lenne, ha minden infót megosztanál a kérdés feltevésénél, ne a 14 és 20 válasznál tudjunk meg új infókat. Ez a “rák írogat” ezeknek meg sok mindent elárult rólad

Üdv

2021. márc. 29. 08:21
 22/30 A kérdező kommentje:

Eleget foglalkoztam már ezzel a hülye témával, hogy okkal bosszantson.

És igen, aki próbálta már felvenni a kapcsolatot velük, az tudja H nagyon későn valaszolnak stb.

Semmi nem úgy megy, ahogy ennek mennie kéne.

Amúgy minden infót megosztottam. 2* regisztráltam, nyilván nem azonnal várom H "igen" legyen, nem vagyok marha.

Az meg, ha egyszer pozi voltam, az miért releváns. Az akadalyozza a regisztraciom? Akkor miért nem kizáró ok a regisztracional? Nehogy már engem minositsen, ha belefaradtam ebbe a több, mint 1 éves blf*szkodasba. Röhej.

2021. márc. 29. 08:30
 23/30 anonim ***** válasza:

Attól, hogy a téma “hülye”, meg 1 éve megy a “balfaszkodás” attól még mi próbáltunk a válaszainkkal segíteni. Arról, hogy belefáradt, nem mi tehetünk.

Gondoljon bele azoknak a helyzetébe, akik covid intenzíven vannak és napi szinten küzdenek emberek életéért, nagyon sokszor hiába. Azoknak mennyire elegük lehet belőle. Örüljön, hogy csak várnia kell.

2021. márc. 29. 20:13
 24/30 A kérdező kommentje:

Nem is szapultam senkit, aki választ írt a kérdésem alá.

Nem fogok senki előtt leborulni mert a munkáját végzi. Én kardiológiai orzoben dolgoztam 4 évet mielőtt otthagytam az egészségügyet, ez van.

Mindig benne van a pakliban, hogy lesz valami járvány, aki eü-ben dolgozik, annak vannak népegészségügyi ismeretei, ezzel számol és számolni is kell.

Mielőtt bejött ez a hisztéria, pl sebészorvosok, egész team izzadtak vért az onkosebeszeti osztályokon, hogy a resecalt tumoros terület ne szorodjon, ők is napi szinten mások életéért küzdöttek, csak akkor nem érdekelt senkit sem.

De ezeknek a "halaszthato" muteteknek is ám meglesz a böjtje, akkor talán jobban fel fogunk ocsudni.

2021. márc. 29. 20:49
 25/30 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy dolgoztál ilyen területen, az empátia nem sok jelét mutatod. Hidd el, ez teljesen más szitu, mint a normál “békeidőben”. Amikor napjában nem 1-2 embert zsákolnak be előtted, akinek az életéért küzdöttél előtte egy hétig, az nem olyan, mint a normál időben.

Itt be is fejeztem a levelezgetést, sajnos akik nem covidon vannak most, el sem tudják képzelni, mi a helyzet.

Üdv

2021. márc. 29. 21:24
 26/30 A kérdező kommentje:

Te fogalmazol úgy, hogy "zsákolnak be" és kérdőre vonod az empatiam. :) Hm érdekes ember vagy te.

"Békeidőben", jó vicc. Gyakorlaton egyszerű belgyógyászati osztályon, a te szavaiddal élve, napi 2-3 pácienst "zsakoltunk be".

Ez egy osztály volt.

"Békeidőben" a sugárra tolongva várnak a daganatos betegek békeidőben.

2021. márc. 29. 21:48
 27/30 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk tény és való. Ismerősöm is daganatgyanus és elhalasztották a vizsgálatát a covidra hivatkozva, ergo szerintük el is patkolhatsz, ha nem koronás vagy
2021. márc. 30. 06:48
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Ostobákkal nem vitatkozom, mert még a végén lesüllyedek a szintjükre, ott meg mindig legyőznek a rutinjukkal.
2021. márc. 30. 21:35
 29/30 A kérdező kommentje:

28, hűha elfogyott az érv és ostobázol?

Már lesullyedtel, de nem az én szintemre, mert én nem sertegettelek. Ennyit erről.

Inkább "zsakold be" magad. :)

2021. márc. 31. 06:58
 30/30 anonim ***** válasza:
Mélyebbre süllyedt. :D tipikus, jól kiostobázza magát, aztán eltűnik :)
2021. ápr. 2. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!