Párom covid pozitív, én negatív. Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Párom nagyon beteg már 10. Napja, minden tünet van sajna, próbáljuk kihúzni, hogy ne kerüljön kórházba. Nekem 2 napja csináltak gyors tesztet ami értékelhetetlen lett. Csináltak pcr-t, az meg negatív lett. A mentő nem szolt előre, hogy mikor jönnek, és a tesztek előtt 5 perccel ettem,ittam.. jeleztem nekik. De akkor is levették a mintákat. A háziorvost nem lehet persze elérni. Hozzá teszem, 1 hété én is beteg vagyok, szinte egész nap hőemelkedésem van, fáj a fejem, fajnak az ízületeim. Szerintetek a háziorvos irhat fel 2. Tesztet ezek után? Karanténba vagyok, amióta kiderült hogy a párom pozitív.. :( Vagy fizessek be inkább egy magán céghez? Koszi akinek van jó ötlete!2021. márc. 26. 19:45
1/5 anonim válasza:
A teszt alkotója is megmondta, hogy ez a teszt nem alkalmas vírus kimutatására.
2/5 anonim válasza:
A válasz benne van a kérdésben. A kérdező leírja, hogy evett és ivott a pcr mintavétel előtt. Hogy miért lett negatív? Azért, mert evett előtte. Nem olyan bonyolult dolgok ezek.
3/5 anonim válasza:
A vírusok ilyenek.
Gondolnak egyet, es naa, akkor itt rombolunk...masban meg,: ahh, ez most nem erdekel.
Nem egyedi eset vagytok, tobb ilyenről tudok covid kapcsan is
4/5 anonim válasza:
"A teszt alkotója is megmondta, hogy ez a teszt nem alkalmas vírus kimutatására." Menj már vissza a politika szekcióba a többi hülye járványtagadó majomhoz...
5/5 anonim válasza:
4es! Olvasd már el a teszt megalkotójának a nyilatkozatát, mielőtt sületlenségeket írsz, kérlek!
Világosan le van írva, hogy baktériumokhoz alkották. Vírusok kimutatására nem alkalmazható a pcr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!