Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Párom covid pozitív, én...

Párom covid pozitív, én negatív. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Párom nagyon beteg már 10. Napja, minden tünet van sajna, próbáljuk kihúzni, hogy ne kerüljön kórházba. Nekem 2 napja csináltak gyors tesztet ami értékelhetetlen lett. Csináltak pcr-t, az meg negatív lett. A mentő nem szolt előre, hogy mikor jönnek, és a tesztek előtt 5 perccel ettem,ittam.. jeleztem nekik. De akkor is levették a mintákat. A háziorvost nem lehet persze elérni. Hozzá teszem, 1 hété én is beteg vagyok, szinte egész nap hőemelkedésem van, fáj a fejem, fajnak az ízületeim. Szerintetek a háziorvos irhat fel 2. Tesztet ezek után? Karanténba vagyok, amióta kiderült hogy a párom pozitív.. :( Vagy fizessek be inkább egy magán céghez? Koszi akinek van jó ötlete!

2021. márc. 26. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
A teszt alkotója is megmondta, hogy ez a teszt nem alkalmas vírus kimutatására.
2021. márc. 26. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
A válasz benne van a kérdésben. A kérdező leírja, hogy evett és ivott a pcr mintavétel előtt. Hogy miért lett negatív? Azért, mert evett előtte. Nem olyan bonyolult dolgok ezek.
2021. márc. 26. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
63%

A vírusok ilyenek.

Gondolnak egyet, es naa, akkor itt rombolunk...masban meg,: ahh, ez most nem erdekel.

Nem egyedi eset vagytok, tobb ilyenről tudok covid kapcsan is

2021. márc. 26. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
"A teszt alkotója is megmondta, hogy ez a teszt nem alkalmas vírus kimutatására." Menj már vissza a politika szekcióba a többi hülye járványtagadó majomhoz...
2021. márc. 26. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
23%

4es! Olvasd már el a teszt megalkotójának a nyilatkozatát, mielőtt sületlenségeket írsz, kérlek!

Világosan le van írva, hogy baktériumokhoz alkották. Vírusok kimutatására nem alkalmazható a pcr.

2021. márc. 26. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!