Ön melyik oltással oltátná be magát? Szavazzon!
Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 14:17
A kérdező szavazást indított:
Pfizer-Biontech
Moderna
Astrazeneca
Sinopharm
Szputnyik V
Nem tudom hogy be oltatom-e magam
Nem oltatok
Akár melyik vakcinát elfogadom
80 szavazat
3/10 anonim válasza:
Pfizert nyomtam, de a Modernát is elfogadnám.
4/10 anonim válasza:
Még gondolkozok a melyik oltás...?
Biztos hogy az oroszt és a kinait kihagyom.
Ami a kormány oldalán nincs kint,de jön :a johnson&johnson/ jannsen 1 oltásos vakcina.
Bár nem politizálni akarok,de igy a vakcina beszerzésnek nincs értelme!Magyar gyártásra kéne átállni!
És mondjuk igen,egy online népszavazás se ártana a milyen tipusú vakcinát a magyaroknak !
Mielött bárki kérdezi:nem,még nem regisztráltam a vakcináért.Az elmúlt 1 évet a házamban töltöttem,céltudatos vásárló vagyok,online havi bevásárlás (magyarországon se lehetetlen).Havi maximum 2 alkalommal mozdulok ki (gyógyszertár és posta),közben amit tudok 15-20 kilós hátizsákba megveszem.
Szükség eseti készleteim 3 hónapot is kihúznának.
5/10 anonim válasza:
Én se oltatok, maradok a legjobb-leghatásosabb-legbiztonságosabb természetes védelemnél: immunrendszer.
7/10 anonim válasza:
Az AstraZenecával, a Szpotnikkal és a kínaival én biztos hogy nem, a többivel nagyon szívesen.
10/10 anonim válasza:
#3 vagyok
Végül Szputnyikot kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!