Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Apukámat a mentő a kórházba...

Apukámat a mentő a kórházba szállította, sajnos áttétes, csontrák, májra is kiterjedve, inzulinos cukorbeteg. Az orvosok azt mondták telefonban, hogy órái esetleg napjai lehetnek hátra. Szerettem volna bemenni hozzá, de ezt nem engedték. Miért nem?

Figyelt kérdés
Az osztályvezető főorvos azt mondta a kórházba azok léphetnek csak be akik a Covid tesztnek megfelelnek, ennek az ára 7700 Ft/fő. Én a Tv.ben azt hallottam hogy elköszönni mindenkor köteles beengedni a beteg hozzátartozóit. Ez a Dunaújvárosi Kórházban miért nem él.Apukám megfog halni elköszönés nélkül?Az orvosok hibájából! Kíváncsi leszek a zárójelentésére, ha egyáltalán adnak ki, mi lesz ráírva az elhalálozás ok. Mit tehetek egy ilyen kegyetlen kórház ellen mint a Dunaújvárosi? A boncolást azt megtiltották, ezt közölte velem a főorvos.
2021. márc. 21. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Na, akkor el kellett volna koszonnod hamarabb. A masik lehetoseg, hogy kifizeted a 7000 forintot, ami nem egy nagy osszeg.
2021. márc. 21. 20:56
 12/15 Ypszilon1980 ***** válasza:

[link]

Eszerint lehetséges teszt nélkül, de senki sem akadályozhatja meg, hogy egy haldoklóhoz bemehess. Sehol sincs ilyen szabály, vagy legalábbis törvényellenes. Még, ha tesztet is várnak el, pl. gyorstesztet, akkor nem kérhetnek pénzt érte, de ha úgy van, ahogy te írod és ilyen szemetek, akkor én a helyedben kifizetném és utólag majd reklamálnék, de ennyit szerintem eleve megér.

2021. márc. 21. 21:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyrészről nem az orvosok hibájából hal meg. Másrészről, ha ismered a jogaidat, akkor esetleg lehetne érvényesíteni és szólni, hogy tudod, hogy jogod van elköszönni. A gyakorin való rinyálás nem segít apukádon és ugyanúgy nem tudsz elköszönni sem.
2021. márc. 22. 19:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is kórházban dolgozom bár nem az emlitettben. Nem mondom hogy hazudsz, de hogy ez az egész akkora fszsg mint a ház az tuti. Beszélj a főigazgatóval, ő adhat rá engedélyt, felül biralhatja az orvost is.
2021. márc. 23. 09:22
 15/15 anonim ***** válasza:
48%
Egyébként pedig érdekes ez a cirkusz, hetek óta megy a rinyálás itt is, hogy mennyire unjátok ezt az “influenzát” és semmi értelme a korlátozásoknak. Akkor is leírtam már, hogy oké, szerintem is oldják fel, de akkor pofa sutba, ha öreganyátok nem kap ellátást, mert arra nincsen kapacitás, hogy egyáltalán kivizsgáljanak egy nem covidos beteget, nem hogy el is lássák. Meg lehet köszönni a helyzetet azoknak, akiknek egy év után is gondot okoz a maszk helyes viselése, akik ott szegik meg a szabályokat, ahol csak lehet, akik szerint nem többről van szó, csak egy túl reagált nátháról. Alapvetôen nem az eüre kell haragudni, mert a magyar eü összeomlott. Kész, nincs tovább. Mint írtam, még vizsgálatra sincs kapacitás, nem csoda, ha azzal nem tudnak foglalkozni, hogy lehessen ott látogató. Remélem ezek után jól elküldöd a fenébe az összes “bulizni akarok, oldják fel a korlátozásokat” c. embert!
2021. márc. 23. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!