Hát én annyit mondhatok hogy a külföldi kórházakban finomabb a forró csoki...
2021. márc. 21. 12:32
2/8 anonim válasza:
A hazai egészségügy, sajnos eléggé gyenge színvonalú.
Aki volt már kórházban, az tudja.
A magyar egészségügy àllapota, az egész elmúlt 30év politikai szégyenfoltja, az Antall kormánytól, az MSZP-SZDSZ kormányon át, a Fideszig.
2021. márc. 21. 12:38
3/8 anonim válasza:
Azt hogy kb az összeomlás szélén áll, anyám ápoló nő és már alig van munkaerő ahol dolgozik, össze-vissza dobálják őket közben ember számba sem nézik mivan velük. Az orvosok is nem hiába mondanak fel folyamatosan, és mennek inkább privátba mert egy fos az egész.
2021. márc. 21. 12:45
4/8 anonim válasza:
Azt gondolom hogy a jó ég mentsen meg attól hogy valaha is nagyobb szükségem legyen rá. Az orvosok és ápolók elhivatottságát nem vitatom, de rendszerszintű súlyos gondok vannak, többször is megtapasztaltam.
2021. márc. 21. 12:47
5/8 anonim válasza:
Amit lehet magánba csináltatok. Az állami egészségügyben minden orvos leterhelt, nincs idő kisebb problémákra szűrésekre. Plusz ha van is komolyabb probléma, több hónapot kell várni egy vizsgálatra. Az omladozó vakolatról nem beszélve...
2021. márc. 21. 12:50
6/8 anonim válasza:
Szerintem kb mindenki tudja, hogy mennyire retek, ami a kórházakban zajlik. Ha otthon élnék, valószínűleg inkább hátravinném magam a pajta mögé agyonlövetni, mint hogy be kéne feküdjek egy magyar kórházba.
Több ismerősöm is van, akik ápolóként dolgoznak, kutyába se veszik őket, szét vannak hajtva, konkrétan késő esténként tudják meg, hogy másnap mennek-e dolgozni vagy sem.
2021. márc. 21. 12:54
7/8 anonim válasza:
Angol egészségügynél biztos jobb. Én ANgliában élek, de itt kész katasztrófa az egészségügy. Nem hiába mennek külföldre az emberek fogrovoshoz, műtétre. Én is hazamentem megműtetni magam , mert otthon a magán kórház jelentősen olcsóbb mint itt kint. A sima orvosi rendelést nem is mesélem el, milyen pocsék itt. De ugye mindig az a rossz amiben benne élünk.
2021. márc. 21. 13:02
8/8 anonim válasza:
Sose volt, sose lesz...
Illetve volt egy kis ideig egészen jó még az előző rendszerben, de csak azért, mert tolták bele a pénzt ezerrel, és még más volt a morál is. "Piaci" alapon állami támogatással is kb. lehetetlen küldetés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!