Beállt a vérnyomásom, abbahagytam a gyógyszert?
Figyelt kérdés
Magas vérnyomásra írtak gyógyszert, amitől normálisra csökkent a vérnyomásom, így abbahagytam, mert akkor most már felesleges szedni ezeket a kémiai dolgokat. Hogy mondjam meg az orvosnak, hogy ne írjon többet, mert képes utánam dobni?2021. márc. 21. 10:21
1/23 Fsms válasza:
Azota megmérted mióta abbahagytad? A magas vérnyomás sajnos csak így nem szokott elmúlni.
2/23 A kérdező kommentje:
Nem mérem, de újra kezdem jobban érezni magam
2021. márc. 21. 10:24
3/23 anonim válasza:
Ne hagyd abba. Megint fel fog szökni magasra. Most a gyógyszer tartja normális tartományban.
4/23 A kérdező kommentje:
Jó, de akkor is vegyszer
2021. márc. 21. 10:31
5/23 anonim válasza:
Úgy tudom a vérnyomáscsökkentő csak fenntartja a normális vérnyomás állapotát. Nem az okot szünteti meg ha csak úgy leállnak a szedésével, előbb-utóbb megint magas lesz. Életmódváltással, azaz többek között testtömeg csökkentéssel, megfelelő tápanyagok, vitaminok pótlásával, renszeres kardióval, stb. azonban el lehet érni egy egészséges vérnyomásátlagot.
7/23 A kérdező kommentje:
160/95 szerintem ez tök okés
2021. márc. 21. 10:51
8/23 anonim válasza:
Nem érdemes abbahagyni. Az egyik ismerősöm az ügyeleten kötött ki azért, mert nem szedte rendesen a gyógyszert és 180-as vérnyomást produkált és rosszul lett.
A te vernyomásod nem okés,mert magas.
9/23 anonim válasza:
Azt hittem, troll vagy. Mert ennyire butus mar csak nem lehetsz. Meg jo, hogy nem cukorbeteg vagy.
Attol lett jo, hogy a gyogyszer kell neked.
A fogamzasgatlohoz hasonlithato egy ilyen szedese, nem egy random bekapott fajdalomcsillapitohoz.
10/23 anonim válasza:
Anyám se szedte. Totálisan kinyírta a magas vérnyomás a perifériás idegrendszerét, 75 éves korára emiatt Alzheimer-beteg lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!