Mért nem együtt érzőek egyes fogorvosok, ha a gyökérkezelés fájdalmas?
Sajnos mélységesen csalódtam az egyik olcsóbb magán fogászati ellátásban, amikor amikor gépi módszerrel tágította a gyökércsatornáimat az új fogorvos dolgozó. És annyit sem volt képes mondani nekem előtte, ha fáj a gyökértágítás akkor jelezzek a kezemmel és szünetet tart, és semmilyen együtt érzése nem volt irántam amikor fájt a a foggyökértágításom.
Csak annyit mondott nekem, hogy ennél jobban nem tudja megcsinálni a gyökértágításomat, hogy ne fájjon a fogam tőle.
Nagyon gondolkodom azon, hogy ha több lesz a fizetésem akkor egy másik olcsóbb magán fogászat után fogok nézni és új magán fogászatott fogok váltani. És a fogorvos vezető is nem a ssaját érdekemet nézte, hanem az új alkalmazót fogorvosának az érdekét tartotta fontosabbnak.
Abban reménykedem, hogy idén Áprilistól egsézen jövő Decemberig ne is szoruljak többé fogászati kezelésre főleg ne gyökérkezelésre, mert sajnos nem fogok tudni magán fogászatott váltani mert anyagilag nem fogok tudni stabil lábakon állni 2023.Január hónap előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!