Help!PROFI megbízható magán fogorvosra van szükségem, lehetőleg a 8-9 kerület környékén, aki tényleg jól dolgozik. tudtok ajánlani valakit? gyökérkezelés, implantátum, töb dolog kellene, mert az előző két fogorvosom nagyon elrontotta a dolgokat.
Dentál center 5.kerület.(bármelyik orvos)
Nagyon jók,de tényleg
Kirakom ujra a kommentem, amit ordas modon diszkriminaltak.
Ha mas ajanlhat itt feljebb ill. mas kerdesek alatt fogorvost/fogaszatot, akkor nekem is ugyanolyan jogom van ajanlani egyet.
Szoval akkor meg egyszer:
Kedves kerdezo, ha profi fogorvosokra van szukseged, akkor ajanlom jo szivvel a TriDent fogaszatot. Kivaloak!
Ha pedig uj gyokerkezelesre is szukseged lesz, akkor kulonosen ajanlom dr. Csarnai Matet.
Én Dustin Hoffman fogorvosát, Laurence Olivier-t
ajánlanám .... 😁
(Maraton életre-halálra c. film)
7: aha, olvasgasd el a google /fb értékeléseket :D
Csak nem ott dolgozó vagy? Már többször láttam, ezt az allah akbar dent-et istenítő kommentet
Te jo eg... Ugy latszik meg ilyen kerdesek alatt is akad egy beserult antifa, aki szoveget sem tud ertelmezni...
Csak azert, mert nem szimpatizal valaki egy vallassal, meg nem feltetlenul rasszista.
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!