Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Altatásos gyomortükrözés...

Altatásos gyomortükrözés meddig tart? Mi a menete? Mennyire üti ki az embert?

Figyelt kérdés
Csak szeretném tudni hogy ha reggel kell mennem, délutánra tudok-e bármit tervezni, vagy annyira kikészíti az embert, hogy a nap további részében inkébb pihennie kell.
2021. márc. 12. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Mi értelme van az altatásnak? Nem fájdalmas, legfeljebb kellemetlen. Feleslegesen kábítanak el.
2021. márc. 12. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is gondolkodtam, hogy inkább altatassal csináltatom meg. Majdnem le is mondtam az időpontomat. Aztán végül mégis elmentem altatás nélkül. Féltem attol , hogy az altatásnak lehetnek szövődményei (túlsúlyos vagyok). Konkrétan 3 vagy 4 percig tartott az egesz. És utána már nevetgélve sétálgattan az utcán. Altatásban ez teljesen más sztori lett volna. Nem kellemes az tény de pikk pakk megvan. Nem fáj egyáltalán, nyugodtan kell maradni és a titka. Olyan volt mint amikor az orvos pálcikaval nézi az ember nyelvet, torkát csak olyan volt mintha mélyebbre tette volna. Na mindegy, jó egészséget :)
2021. márc. 12. 23:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Már megvan az időpontom, tehát nem az volt a kérdés melyik jobb. Köszi
2021. márc. 13. 07:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
2es. Értem, mamamat volt amikor altattak, utána ott kellett egy szobában feküdni megfigyelésre és kellett egy kísérő. Utána a nap további részét átaludta.
2021. márc. 13. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
* fél órát vagy egy órát ebben már nem vagyok biztos csak azt tudom , hogy délelőtt volt és aludt utána több órát...de lehet egyén függő. Már idősebb volt akkor
2021. márc. 13. 09:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. márc. 13. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!