Altatásos gyomortükrözésről tudtok mondani tapasztalatot?
Figyelt kérdés
Nem bódításos,hanem altatásos gyomortükrözésre készülök.
Mennyi időre altatnak el?
Mikor lehet hazamenni?
Fizikai munkát végzek. Hány nap táppénzt igényel?
Milyenek voltak a tapasztalataitok?
2019. aug. 6. 01:30
1/9 anonim válasza:
Ne altasd el magad.Az veszélyes.Meg is fulladhatsz.Nekem volt.Szar érzés,de ki lehet bírni.Rögtön utána haza is mentem.Nem írtak ki szabadságra,másnap mentem suliba.Ez egy pár perces vizsgálat,nem fognak benntfogni meg táppénzre küldeni.
2/9 anonim válasza:
Ja és nem kértem bódítást se.Féltem hogy kába állapotban nem tudok eléggé figyelni a légzésre és megfulladok.Így is koncentrálnom kellett,hogy hogyan veszem a levegőt mert kb fulladoztam közben
5/9 anonim válasza:
Én 4-et csináltam végig ébren. A dokim azt mondta nem szívesen csinálja altatásban, mert veszélyes a félrenyelés miatt. Meggyőzött. Próbáltam az utasításokat figyelni és együttműködni. A vastagbéltükrözésnél aludtam. Kb. 3órát voltam utána megfigyelőben, aztán amikor teljesen kitisztultam, indulhattam haza.
6/9 anonim válasza:
#5 nem.Kiderült semmi baja a gyomromnak.A stressz miatt fostam
7/9 A kérdező kommentje:
Súlyos pánikbeteg vagyok. Nem tudják megcsinálni ébren. Még egy vérvételen is elájulok. Vagy altatásban csináltatom vagy sehogy. Jó lenne, ha meg tudnák csinálni, mert állandóan fáj a torkom, hónapok óta szünet nélkül, és semmi sem segít.
2019. aug. 6. 06:43
8/9 anonim válasza:
Na megtudták csinálni? Kiderült miért fáj a torkod?
9/9 anonim válasza:
Igaz nem mai a kérdés, de azért leírom a tapasztalataimat, hátha valakinek hasznos lesz, aki olvassa. Én is pánikbeteg vagyok, azért csinálták meg altatásban. Nagyon tudom javasolni! Értelemszerűen semmit nem éreztem közben, de utána sem, semmi torokkaparás vagy akármi hasonló nem volt. Kb. fél óra volt az egész beavatkozás az altatással együtt. Ahogy felébredtem lehetett inni és enni egy keveset, kb másfél órán át megfigyeltek, és kísérővel jöhettem haza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!