Az normális hogy orvos mások előtt hallgatott meg félmeztelenül? 19/l
Nem szeretném kitárgyalni, hogy miért kerültem kórházba, de holnap fognak műteni, és tegnap be kellett feküdnöm. Majd a reggeli vizitnél bejött az orvos 2 másik fiatal dokival (gondolom rezidensek, vagy ennek tanulnak). Azt kell tudni, hogy 6 ágyad szobában vagyok, rajtam kívül van 2 nő és 2 férfi még a szobában.
Odajött hozzám, megkérdezte hogy "hogy vagyunk" majd kitárta a hálóingemet, és meghallgatott, félmeztelenül. Hirtelen köpni nyelni nem tudtam, hogy néz 3 orvos, 4 vadidegen ember, közöttük 2 férfi, és meg ott feküdtem kilátszó cicikkel. Erre nincs valami protokoll, hogy mások előtt nem szabad ilyet csinálni? Nagyon alapos volt, meg válaszolt a kérdéseimre, csak ez eléggé meglepett. Nem szeretnék olyanokat kapni, hogy hülye vagyok hogy nem szóltam stb, nem tudtam/tudom hogy mi számít normálisnak, és nekem is az az érdekem, hogy alapos legyen.
Bele sem gondolnak ilyenekbe, mert nekik ott nem nők meg férfiak, hanem betegek vannak. Nem azon nyáladztak nyugi, hogy látták a melleidet.
Nekem sokkal furább a sztoriban hogy koedukált kórteremben vagytok, én ilyet életemben nem hallottam még.
Nyugi. Nem leskelődni akart. A 82 éves mamit is így vizsgálja. Egészségügyben nincs szemérmeskedés.
Én inkább ezt a koedukált szobát nem értem. Mindenhol külön férfi és női kórtermek vannak.
ez normális vizitnél, ők is tanulnak.
de olyat még nem hallottam, hogy két férfi is fekszik a kórteremben, és előttük csinálta ezt.
mikor én voltam kórházban, ha valakit esetleg soron kívül meg kellett vizsgálni, a látogatókat kiküldték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!