Most ha a feleségem igazoltan koronás lesz akkor én is karanténba kerülök 10 napra?
Figyelt kérdés
próbáltam rákeresni neten de egymásnak ellentmondó infókat találni.2021. márc. 6. 07:57
5/10 anonim válasza:
Igen. A szüleimnél ugyanez volt. Anyám koronás lett, a teszt napjától számítva 10 napig apám se mehetett sehova, határozatot is kaptak róla. Az egy háztartásban élőkre ilyenkor ugyanúgy vonatkozik a karantén.
7/10 anonim válasza:
Nem. Voltam koronás, igazoltan, nem került karanténba a párom.
Aki mást mondd, az hazudik.
Kontaktkutatas sem volt.
Persze, ha van benned becsület, akkor nem mész sehová.
8/10 anonim válasza:
Hát nekem meg karanténba került a férjem, miután én koronás lettem. Sőt, kontaktkutatás után mindenki, akit bediktáltam. Elküldjem a határozatot?
9/10 anonim válasza:
Küldd légyszi, Akkor elhiszem (de úgysem fogod, mert nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!